aliye dizisini hatırlıyor musunuz süslüler?

alttaki unutulmaz sorusunu görünce aklıma geldi :d bu dizi çocukluğumdan hatırladığım kadarıyla esas karakterin ruh hastası kocasına karşı direnişini anlatıyordu, aliye güçlü bir kadındı filan. geçenlerde diziyi bitirdim meğerse finalinde o ruh hastası kocasıyla barışıyorlarmış :ddd

1. hayır barışmıyorlar süslü. hatırladığım kadarıyla aliye ne nejat işler'le ne halit ergenç'le birlikte oluyor. çocuklarını alıp tek başına denize açılıyor yani tek başına hayata karşı dimdik duruyor. bundan güzel bir son olamazdı o dizi için.

25 aralık 2020 19:52

2. Hayır barismiyorlar. Hatta Sinan evlenme teklifi ediyor ama o kabul etmeyip sadece çocuklarıyla bir gemi yolculuğuna çıkıyor.

25 aralık 2020 19:53

3. evet hatırlıyorum, halit ergenç tam bi şerefsizdi.Aliye de gerizekalının teki. şerefiz halit her boku yedi ama sonunda bişey olmamış gibi yine aliyeyle devam etti. olan nejat işlere oldu.

25 aralık 2020 19:54

4. Ben kocası ile barışmadı diye hatırlıyorum. Deniz yani nejat işler ile de olmadı, gemi yolculuğuna çıkmıştı çocuklarıyla. Halit ergenç o dönem dizideki kız kardeşi rolundeki kadınla birlikteydi hatta, dizideki adını unuttum ama aliye'nin tarafını tutan bir görümceydi.

25 aralık 2020 20:00

5. Ayy süslüler şimdi tekrar açtım son bölümü en sonunda teklifi reddetmiş en son kumsalda birlikte oturdukları yerde kapatmıştım ben, iyi bare. Not çıkarırken arkada açık oluyordu çok dikkatli izlemedim zaten ama ona döndü sanınca üzülmüştüm jdfj

25 aralık 2020 20:03

6. Ama yine de doktor karakterine yazık oldu :(

25 aralık 2020 20:05

7. Çocukken annemle beraber izlerdim. Hiç unutmuyorum aliye'nin kızı arabadan düşüp yaralanmıştı diye arabaya her binince kapıdan uzakta ortada oturuyordum. Annem oradaki ve binbir gece'deki rolünden dolayı nedense halit ergenç'i pek sevmez nedense :/

25 aralık 2020 20:53

8. Ben de halit ergenç'i gerçek hayatta eski eşine yaşattıkları sebebiyle antipatik buluyorum:(

25 aralık 2020 20:58

9. Ben Halit ergence bayılıyorum.

25 aralık 2020 21:00