almanyada deneyip en sevdiğiniz çikolatalar hangileri?

sb

1. Lindt ferrero ve merci. Ritter sport da fena değildir

29 eylül 2023 20:36

2. Lindt ve ferreronun bütün çikolataları iyi neredeyse

29 eylül 2023 20:37

3. Nusscracktan vazgeçemiyorum

29 eylül 2023 20:38

4. Ay nusskancker almayın ya bildiğin bim çikolatası ucuz kalite fındıklar. Alamamaya kadar gidip onu almayın

29 eylül 2023 20:54

5. lindt'in muadilleri nasıl güzel mi süslüler? aldide falan var. almayı düşündüm ama emin olamadım.

nussknacker ben seviyorum ya, kesinlikle bim çikolatası seviyesinde değil bence. kendime de alıyorum yani sevmediğim akrabalara değil:d

29 eylül 2023 21:01

6. a1 süslü mercinin ürünleri iyi mi? fiyatları fena değildi ama almadım hiç emin olamadım

29 eylül 2023 21:03

7. ay tek tek yazıyorum sürekli ama toffifee de seviyorum ben, aldinin choceur ürünleri de güzel bence fiyatına göre

29 eylül 2023 21:04

8. Merci gayet güzel bence ama ben aldinin çikolatalarını beğenmiyorum o yüzden muadilleri için bişey diyemiyorum. Eşe dosta alacaksanız nussknacker yeter bence aileye alacaksanız ve çok pahalıya gelmesin derseniz merci ve ritter sport öneririm

29 eylül 2023 21:46

9. Ne alaka ya :d ucuz diye kötü mü olacak? Gayet güzel ve hafif bi çikolata.

29 eylül 2023 21:55

10. Bu görgüsüzlüğü de bi burada görüyorum insanlar düşünüp getiriyor ucuz diye beğenmiyolar ajshskjs yani pahalı dediğiniz çikolatayla arasında 1 2 euro oynuyo lol

29 eylül 2023 21:56