alnimdaki ısırık izi nasil geçer kızlar ?

esimle dizi izlerken öyle tutup kafa isirma tarzı bi harekette bulundu biraz ısırdı ve alerjik ciltli oldugum icin böyle iz kaldı ahdjs sabahtandir gülüyorum ama acıyor hafif bu iz nasıl en hızlı geçer (link: [url=https://hizliresim.com/j3ikuj][img]https://i.hizliresim.com/j3ikuj.jpg[/img][/url] )

1. (link: https://hizliresim.com/j3IKUj )

14 mayıs 2020 13:41

2. Ya süslü özür dilerim ama çok güldüm kfkkdkdkddk hücre yenileyici krem sürebilirsiniz hametan madecassol fito gibi

14 mayıs 2020 13:45

3. haahahbaha biz de gülüyoruz süslü 2 saattir evet madecasol sureyim biraz acıyor bi de alerjik cilt olunca iz kalır mi diye korktum sbdjjdj

14 mayıs 2020 13:46

4. Ufff allah affetsin kahkaha attım süslü geçmiş olsun ne diyim asjsjsj bence kendi haline bırak geçer yani 1 2 güne

14 mayıs 2020 13:47

5. ya isirirken acimadi öyle disini değdirdi sandim bi baktı yüzüme direkt kaçtı zaten öyle kirmizi ki fotoğrafı kesince kalitesi düştü derim sıyrılmış resmen teşekkürler suslu

14 mayıs 2020 13:47

6. Soğuk kompres yapın morarma olmaması, kızarmanın çabuk geçmesi için. Buzla yapacaksanız buz direkt temas etmesin cildinize. Buzu bir havluya koyup yapabilirsiniz.

14 mayıs 2020 13:47

7. Sevdiğimi belli etmemeliyim etmemeliyim etmem. .. Eşimin kafasını ısırmışımdır. Buz koyun bir de kremi düzenli olarak sürün

14 mayıs 2020 14:19

8. ahskajs süslü aynısını sevgilim yapmıştı bana bi anda flm izlerken bacağımı ısırdı çok acımadı diye sorun etmedim üzerimi değiştirirken bi baktım mosmor olmuş akslakd kendiliğinden zaten geçiyor ısırık izi kardeşim de devamlı yara yapardı her yerimi küçükken oradan biliyorum ama daha kısa sürede geçmesi için hala yeniyse buz koyabilirsin ya da süslülerin dediği kremlerden sürebilirsin geçmiş olsun ahaha

14 mayıs 2020 14:27

9. süslü kaşın gözün ne güzelmiş öyle maşallah ya

buz tutun madecassol falan sürün dkjfdkfhldks

14 mayıs 2020 14:29

10. suslu gozlerın ne guzel ya masallah benı erkek arkadasım kırlı sakallıyken opuyosa (bakın opmek dıyorum) yanagım mosmor oluyor ya bılırım o hassas cıltlı olmayı ühü benım tavsıyem yok sadece gozlerınız ne guzel demeye gelmıstım

14 mayıs 2020 14:41