altın takı alıp az çeşitte kullanmak mı yoksa imitasyon ve aşırı çok çeşit mi?

bugün bir küpe aldım 2500 tl, imitasyonu 60 tl, altın alerji yapmıyor imitasyon ne yapar bilmiyorum, siz takıda altıncı mı imitasyoncu musunuz? imitasyon da çok çekici açıkçası, her beğendiğini al al tak. altın alırken kırk saat düşün en sevdiğin modeli al vs vs

1. Ss ben karışık şekilde alıyorum. Küpe değiştirmeye çok üşenirim mesela o yüzden küpede gerçek olmasını tercih ediyorum. Altın bir kolyem var günlük onu kullanıyorum ama imitasyon da çok var. Yüzüklerimin ise hepsi imitasyon kıyafete göre değişik değişik takarım. Saatlerim orijinal birkaç tane de devamlı kullanabileceğim altın bilekliğim var. Ama çelik bileklik de alıyorum fiyatlarına göre gerçekten kaliteli oluyorlar.

9 mart 2022 17:00

2. Aşırı alerjik değilseniz alerji yapmazdı süslü. Genelde insanların nikel alerjisi oluyor ama takılara nikel artık pek konmuyor. Yine de Bence ıvır zıvır bir sürü doldurmaktansa birkaç tane kaliteli almak daha iyi bir fikir.

9 mart 2022 17:06

3. ikisinin arasi. celik veya zirkon kaplama aliyorum hem cesitli hem kaliteli oluyor

9 mart 2022 17:07

4. net altın

9 mart 2022 17:09

5. Çelik diye satilanlar bile alerji yaptığı için altın ve az çeşit. Arada gaza gelip yine çelik alıyorum ama cidden kalitesizler. Bijuteri zaten çöp.

9 mart 2022 17:21

6. Ben altından yavaş yavaş bir koleksiyon oluşturuyorum kendime ama çok klasik parçalarla başladım. Bu sırada değişik bir şey görürsem imitasyon alıyorum ama imitasyona olabildiğince para harcamamaya çalışıyorum. H&m'de mango'da bir küpe olmuş 100 lira en az. 8-9 tane öyle imitasyon küpe alacağıma ince bir altın zincir alırım gözüyle bakıyorum artık.

9 mart 2022 17:27

7. Ben çelikçiyim. Cebime 1000 lira koyup eminönünden gidip toptan alıyorum. Hem uygun (toptan alınca piyasadaki imitasyondan bir tık pahalı) hem kaliteli.

9 mart 2022 17:31

8. paran mı var derdin var

9 mart 2022 17:48

9. takıda çok çeşite bayıldığım için ve her gün takacak farklı altın küpeler alamayacağım için imitasyoncuyum

9 mart 2022 21:11

10. Altın takıdan sıkılıyorum. Geçen gidip bileklilerimi satıp başka bir model aldım kuyumcudan. Kolyeleri satıp küpe alacağım. Yani bu yüzden çelik benim için mantıklı olan

9 mart 2022 21:41