alt dişlerin görünmemesi için dudağa ne yapılabilir estetik vs operasyon geçiren var mı??

konuşurken alt dudaklarım görünüyor maalesef çok fazla ve çok çekiniyorum bu durumdan kendimden başka kimsede de benim yaşlarımda görmedim sanırım. bu durumdan daha önce şikayetçi olup çözüm bulabilmiş olan var mı

1. bir de böyle birisi görseniz ne düşünürsünüz sizce çok çirkin bir görüntü mü süslüler

16 ağustos 2024 17:48

2. Normalde yaşlandıkça yüz sarkmasından ötürü gözükür ama 50 yaş sonrası genelde, sizinki çene yapısı ile alakalı bence. Dudak dolgusu ile belki kamufle edebilirsiniz

16 ağustos 2024 17:55

3. konuşurken alt dişler görünür ya ben mi anlamadım soruyu? diş etlerinden mi bahsediyorsun süslü? alt dudağın çok mu sarkık onu mu diyorsun?

16 ağustos 2024 18:04

4. dudaklarımda bir sorun yok a2nin dediği gibi çene yapısıyla alakalı sanırım, zaten dişçiye gidecektim bunu da soracağım. a3 yani üst dişlerim çok görünmüyor hep alt ön dişlerim görünüyor. alt dudağımı çok açtığımdan ya da üst dudağımı az kullandığımdan değil.

16 ağustos 2024 18:07

5. valla bu sorudan sonra beş dakikadır ağzıma bakıp konuşuyorum üst dişlerim de görünüyor alt dişlerim de. pek kusur gibi gelmedi bana. belki dolguyla üst dudağını biraz kaldırırlar üst dişlerin de görünür. genelde üst diş etkerin görünmesi estetik bir sorun diyorlar. gummy smile adı da. bunun için ya botoks ya dolgu yapıyorlar ama bu tam tersi sanırım.

16 ağustos 2024 18:13

6. süslü normal olan seninki evet benim üst dişler ortada yok hashdsdojf çok ucundan yani. üzülüyorum bence kusur ekşide de salak salak yazmışlar moralim bozuldu

16 ağustos 2024 18:21

7. Nihal kanık'ı izle mesela ss gayet net bir şekilde alt dişleri görünüyor. Herkesin görünüyor bu gayet normal, ağız ve diş yapısıyla alakalı benim de alt dişlerim görünüyor üst dişlerim görünmüyor. Gülüş tasarımı diye aratırsan dişlere kaplama yapıyorlar ama bu kendi dişin gibi sağlam olmuyor. Diş teli gibi seçenekler de mevcuttur. Estetik bir sorun olarak görülüyor bu

16 ağustos 2024 18:22

8. Üff ss son cevabını görmeden yazdım, keşke yazmasaydım. Ekşide salak salak yazmışlar sen de buna taktın yani tebrikler

16 ağustos 2024 18:23

9. sırf ekşide gördüm diye gelip burda soru açmadım zaten a4 ne diyim yazmasaydın keşke

16 ağustos 2024 18:26

10. benim de konuşurken sadece alt dişlerim görünüyor üst dişlerim hiç görünmüyor üstüne üstlük üst dudağım hiç oynamıyor neredeyse cidden kendime bakamıyorum video kaydında falan düzelebilir mi nasıl düzelir hiç bilmiyorum bir de ben bunu 27 yaşında yeni farkettim nasıl bir özfarkındalık eksikliği bu valla bilmiyorum keşke bi çaresi olsaydı

16 ağustos 2024 18:31