altus nasıl bir markadir? beyaz eşya için en uygun fiyatlı ama f/p olarak da iyi hangi marka onerirsiniz? lutfen?

sonunda kendi ayaklarımın üzerinde durabilecegim bir döneme geçiyorum hayatımda. ama kısıtlı bütçem var. ne önerirsiniz?

1. Altus gayet iyi süslü ben memnunum.

4 aralık 2020 22:43

2. Teşekkür ederim A1, ben de Trendyol da gördüm ilk defa. Baya satan bir marka galiba

4 aralık 2020 22:47

3. Altusun camasir makinesi ve buzdolabini kullaniyorum memnunum. Sadece bendeki camasir makinesi ya 30 dk yikiyor ya 2 saat cildircam arasi yok onun disinda guzel.

4 aralık 2020 23:50

4. Süslü ben de tek yaşamaya başlayınca Altus aldım. 4 yıldır kullanıyorum memnunum. 2 arkadaşım daha Altus aldı evlerine her şeyi benim gibi. Onlar da memnunlar. Elektronik biraz da şans işi tabi

5 aralık 2020 00:23

5. altus, arçelik'in alt markası. beyaz eşyada servis önemli, servis ağı yaygınsa alabilirsiniz.

eskidenmiş o eşya alıp bir ömür kullanmak. şimdiki beyaz eşya ömrü 10 yıl. şanslı olup daha fazla da kullanabilirsiniz tabi. bence ekonomi yapmak istiyorsanız iyi bir seçim. benim de var o markadan ve 6-7 yıl oldu sanırım çalışıyor.

5 aralık 2020 03:13

6. Hepinize cook teşekkür ederim:)) Altus Alicam hepsini de