amazondan dildo almak?????????

alan var mı süslüler? uygun fiyatlı ve kaliteli duran bir sürü alternatif buldum ama güvenilir mi, gümrüğe takılır mı, pttde içinde ne olduğu bilinir mi vs gibi sorular takılıyor aklıma. ve amazonda kargo ücreti ödeniyor mu? ürünün fiyatı 60 lira mesela ödeyeceğim ücret 60+gümrük ücreti mi sadece?

1. Ya Türkiye'de korkunç pahalı bu ürünler asıl amazona aliexpresse vs yönelme sebebim bu yoksa dediğiniz gibi bir daha nerde görecekler. Ama Türkiye'de en dandiği bile 250 300 lira :/

18 ocak 2020 19:36

2. Türkiye'de size yardımcı olsa olsa Çokomelli b.albayrak yardımcı olabilir

18 ocak 2020 19:39

3. Ay bir de o hikaye vardı dimi avddjf kendisine sorularımı yöneltmek isterim ama bu konuda hassas diye duyduk

18 ocak 2020 19:42

4. Öyle valla hayvan gibi pahalılar. Ben iki kez aldım oradan ev eşyası diye geçiyor hiç belli değil kargoda :) ilk aldığımda korkmuştum ev adresi vermedim direkt kargodan alırım diye. ödeme de yapmadım kapıda öderim dedim. kargoda belli falan olsaydı bu değil ben değilim bu yanlış olmuş diyip kaçacaktim ashdldnd. Öyle olmadı ama.

18 ocak 2020 19:50

5. ben gittigidiyordan mı ne vibratör almıştım bir kez. geldiğinde de sağolsun aras kargo evde yoktunuz bakkala bıraktım oradan alırsınız dedi... neyse ki paket içeriği falan yazmıyordu bakkal amca açsa ve görse taşınmayı bile düşünürdüm

18 ocak 2020 19:57

6. Gümrükte paketler inceleniyor süslü yani çoğu zaman şöyle bir bakıp kapatıyorlar bazen hiç açmıyorlar ama prosedür içinin açılıp bakılması. O yüzden yurt dışından alma bence türk sitelerinde de var araştırırsan.

18 ocak 2020 20:00

7. Peki görseler en fazla ne olur ki süslü Türkiye zihniyeti zaten malum hakkımda ne düşüneceklerini hepimiz biliyoruz bu önemli değil de korkum gümrük ve ptt görevlilerinin isim soyisim ve numaramı hatta adresimi ögrenecek olmaları tutup beni "verir(!)" kategorisine koyup musallat olmaları

18 ocak 2020 20:07

8. ben 6 sene once almistim amazondan. Havali paket icinde açılmamış olarak kapima geldi ama artik denetim daha sıkı tutuluyor.

18 ocak 2020 20:45

9. bence en iyisi paraya kıyıp, gidip bir yerden almak. cana geleceğine, paraya gelsin mantığı ile.

19 ocak 2020 00:04