anadolu yakası küçükyalı/bağdat caddesi/suadiye/erenköy/bostancı/göztepe taraflarında uygun fiyatlı güzel kalıcı oje yapan yer var mı?

cevaplar icin şimdiden teşekkür ederim 🥰🥰

1. Süslü bağdat cad boynerin hemen karşısında 3. Katta bi yer var 75 80e yapıyor sadece el kalıcı ojeyi ordan memnun kalmıştım ismini hatırlayamadım ama bulurum detaylı istersen. Bende sahrayıcedidde oturuyorum burada da hairlook diye bie kuaför var orada yaptırıyorum ben evime yakın diye 85e yapıyor sadece eli ordan da epey memnunum

2 eylül 2020 09:42

2. Gitmeden bende teferruatlı bi işlem sanıyodum ama çok basit bi iş aslında google maps e nail yaz yorumlara falan bak çıkan çoğu yer iyi yapıyodur yani evine yakın düzgün yerler vardır eminim :) ben o iki yere yaptırdım hiç bi problem yaşamadım 3.5 haftaya kadar çıkmadı ojeler yani denize girmeme rağmen

2 eylül 2020 09:43

3. Çok sağ ol süslü bakicam🥰 medikal manikür yaptırdın mı peki hiç? Bi yer buldum ondan yapıyormus manikür dışarıda hiç yaptırmadım yaptırsam mı onu düşünüyorum. Bulduğum yerin adı sirin arif Erenköy. 60 tlmiş :d medikal manikür +kalıcı oje de 130

2 eylül 2020 09:51

4. Süslü medikal manikürü sormuştum ben gittiğimde ama daha çok tırnak eti problemi veya mantar problemi veya o tarz bişey yaşayanlara öneriyoruz normal manikür yeterli olur size demişlerdi bana sonra bakmadım medikal maniküre hiç. Normal manikür + kalıcı oje yaptırıyorum genelde ben

2 eylül 2020 16:05