anal seks facialarına çözüm nedir yapmamak dışında?

öncelikle zaten çok akıl karı bir durum değil ve zararlı uzun vadede fakat merak ediliyor ve deneniyor benim korkum canımın acıması bile değil. az önce bir soruda da gördüm sıçan var osuran var domates kabuğu yapışan var djfkdsfsdkgdl bu durumları nasıl hallediyorsunuz analseks severler çok merak ediyorum. böyle bir şey başıma gelse bir daha sevişemem asla engellemenin yolu ne?

1. Erkeklerin pasa keyfi icin Sinirlerimizden dolayi zevk bile almanin mumkun olmadığı ve sağlığımızı riske atan anal seksi yapmayip götumuzu rahat birakmak.

25 ağustos 2021 16:10

2. (link: https://www.youtube.com/watch?v=YRbUA9UuUqk burada) anlatılanları yaparsanız. bahsettiğiniz acı dışı olumsuzluklar yaşanmaz. anal seks isteyen herkese öneririm bu videoyu.

25 ağustos 2021 16:18

3. Bende amal fissür yaptı cam sıçarmış gibi oldum bir hafta falan.

Sonra doktor abla sanırım bir tane çubuk yardımıyla lobları iki yana ayırarak şöyle bir baktı. Kızdım baya hiç sallamaz gibi bakmasına. Ama içimden.

"evli misiniz hamileyseniz ondandır" falan dedi kibarlık olsun diye. Neyse krem verdi düzeldi. Meğer ilgilenmiş kadın.

Ama bir daha nooo!

25 ağustos 2021 16:19

4. Bir 5 kere falan yapmışımdır süslü. Lavman hiç yapmadım. Yapılsa daha iyi olur tabii. Son yaptığım seks dışında başıma bir şey gelmedi. Dikkat ettiğim şey en az 2 saat önceden hiçbir şey yememiş olmak ve boşaltımı da halletmiş olmak(gizlinot: Kibar söylemeye çalıştım swh).

25 ağustos 2021 16:26

5. Bence bunu yapan erkekler direkt gay. Okuduğum baxboy watpadd kitabında sadece yapan kişi zevk alıyordu diğer erkek de zevk almıyordu. Direkt gay ya direkt ,o kitapta hatta biri gayliğini kabullenemeyip evlenmiş çocuk sahibi bile olmuştu sonra erkek sevgilisine geri döndü falan. İsmi de themis ,bu arada köyde internet çekmeyince bunu okumuştum pişman değilim gay de değilim dmmfmf

26 ağustos 2021 15:37