ananasli pizza guzel mi sizce??

degisik bir seyler denemek istiyoruz da bunun diisnda onerisi olan varsa da olurr

1. Ananaslı pizzayı nerede yediniz süslüler? Hiçbir yerde karşılaşmadım ben.

2 eylül 2018 01:06

2. Kadıköy pizza2go’nun yaptığına bayılıyoruuuuum ben keşke her zaman çıkarsalar ay canım çekti bakın :(

2 eylül 2018 01:19

3. sun brothersinkini duymustuk biz de

2 eylül 2018 01:29

4. Ahahaha son suslu, biz de gece gece yarin icin yeme plani yapiyoruz bi nevi iskence jdjdjfj

2 eylül 2018 01:30

5. Bakirkoy yumm pizza’da yedim, guzeldi aslinda ama pizzadan beklentim bu degil

2 eylül 2018 01:58

6. Pizzayi yemedim ama sevmeyeninin çok olduğunu biliyorum. Yorumları falan okumuştum hawai pizza olarak geçiyor bazı yerlerde ismi. Ananas estram kaçıyor biraz bence. Bu arada papa johns da varmış deneyen var mi

2 eylül 2018 03:25

7. Çooook güzel

2 eylül 2018 07:21

8. Yeni zelanda hükümeti khk ile yasaklamamış mıydı ananaslı pşzzayı neden bu tartışma sürüyor hala ahahha

2 eylül 2018 10:35

9. tatlı ve tuzluyu aynı anda yemeyi seviyorsanız beğenebilirsiniz. ben şahsen nefret ederim. yaşadığım ülkede neredeyse her pizzanın içinde ananas var ve artık kusacak noktaya geldim. tatlı bir şey mi yiyorum tuzlu mu anlamıyorum.

ay ne nefret etmişim be :d

2 eylül 2018 23:56