Devlette mi özelde mi çalışıyorsunuz ? Tavsiye eder misiniz süslüler
Sen 8-9 bin alirken yeni baslamis anestezi asistani 30 bin mi aliyor.. seyden dolayi olabilir mi zamaninda siz 1 milyon falan siralamayla girip 2 sene okuyup o ilk 10 bine girip 6 sene okudugu icin hey allahim ya. Universite sinavi bosuna yapilmiyor senin ondan cok daha yogun calisip hep emir altinda kalman bu sebeple iste
Devlet hastanesine girdiğimizde de şartlar kötü süslüm siz özelde mi çalışıyorsunuz
Hak etmiyor dememissin de arada ucurum var demissin. Arada ucurum tabii ki olacak sebebi belli.
süslü iki senelik sağlıkla ilgili bir bölüm düşünüyorsan ben tıbbi sekreterliği öneririm, lisans okurken açıktan okuyup kpss'ye girip rastgele atandım, şu an büyük bir hastanede devlet memuruyum. hastanenin idaresinde maaş biriminde çalışıyorum, büyük hastanelerde çok fazla şey öğrenebiliyorsun ve yükselme gibi şeylere açık bir bölüm. masabaşı ofis işi gibi şeyleri seviyorsan öneririm, herkes burun kıvırıyordu ama bence güzel bir alanmış atandıktan sonra anladım. yöneticilerle muhattap oluyorum, hastanede geniş bir çevrem var çünkü herkesi ilgilendiren bir alanda çalışıyorum en basitinden herkesin bana işi düştüğü için bir işim olduğunda yardımcı oluyorlar. (istenilen doktordan muayene vs. gibi) . bu birimde çalışmasam bile diğer idari birimlerde güzel hastaneyle ilgili çoğu işleyişe hakim oluyorsun.
Süslüm özelde iki yıl süründükten sonra yaklaşık 5 ay yemedim içmedim kpss çalıştım işten çıkıp. Atandım. Sabah 8 akşam 4 çalışıyorum. Ben çok yoğun bir hastanedeyim 30 tane ameliyat odamız var. Yarımşar saatlik molalar yapıyoruz üç kere. Nöbetler çok yoğun geçiyor. Özelde gördüğüm muameleyi burda görmüyorum. Çalıştığım asistanlarımı da uzmanlarımıda seviyorum . Kimse emir kipiyle konuşmuyor. Odada tek durmamamız gerekiyor aslında ama asistanlarımız pek yetişemiyor bizde sorun etmiyoruz. Bir sıkıntı olduğunda müdahale edip asistanıma haber veriyorum . Uzmanlar çok uğramıyor kişisine göre değişiyor. Arada çok ters olan zıtlaştığımız insan yok mu tabiki var . Herkesle iyi anlaşamayız. Küçüm yerlere atanan arkadaslarım günün yarısını oturarak geçiriyor. Hastaneye göre değişiyor. Baze hastaneler asistan doktorlarla vaka takip ediyor . Değişiyor
Ay ne kadar devrik saçma sapan cümleler kurmuşum :D vakadayım o yüzden