ankara ayazında üşümemek için

canım süslülerim kendime guzel bir palto kaban tarzı bişiy arıyorum. önerdiğiniz markalar var mı? veya ankarada nereye gidip alabilirim :) çok üşüyom çoook

1. Ankaranin ayazi meshurdur tabi ;) .içi tüylü müylü kalin bir mont alin diyeceğim ama tam sezon açılmadı sanırım .benim üst tarafım daha çok üsüdüğü için kalin şallardan aldim mesrutiyette 10₺ ydi hatta .şimdilik idare etmek için .içinize tayt yada iclik gibi birşey bakın çok üşüyorsaniz .zaranin kısa kalin montlari var fermuarlı lacivert yesili falan var .onlarin cok benzerini kotonda görmüştüm yada diğer inditex mağazalarina bakabilirsiniz

3 kasım 2016 22:51 3 kasım 2016 22:54

2. kaşe ve yünlü kaban alabilirsiniz, içi tüylü olan kabanlardan alabilirsiniz(kotonun ole koleksiyonunda çok güzelleri oluyor.), içi kalın elyaf olanlardan alabilirsiniz ve mutlaka içinize kalın külotlu çorap ya da içlik giyin .(ykmnin yan kapısının olduğu maltepeye çıkan caddede izmir caddesi girişinin tam karşısında küçücük bir çorapçı dükkanı var, yanında karaca ya da ona benzer bir ev eşyası mağazası olması gerek hatta, orada 10 ve 15 tlye pentinin içlik taytlarından satıyorlar havalar soğumaya başladığında. oradan alabilirsiniz, pentiden daha ucuza satıyorlar. )

4 kasım 2016 03:11