ankara'da diyetisyen tavsiyesi?

vermem gereken bir 6-8 kilom var. daha önce hiç diyetisyene gitmedim ama kendi kendime kilo verdiğim dönemler oldu. bu sefer birinin takibinde olayım, uzun vadede uygulayabileceğim sağlıklı beslenme alışkanlıkları kazanayım istiyorum. ama sürekli işe evden yemek taşımamı ve her gün spor yapmamı isteyecek bir diyetisyen istemiyorum çünkü bunlar benim uzun vadede yapabileceğim şeyler değil. var mı ankara'da önerdiğiniz bir diyetisyen?

1. İnteraktif diyet. Ben derya pehlivan hanım ile 10 kilo kadar verdim. Çok şeker bir insan. İş yerine çok nadir yemek götürdüm. (Mesela yemekte dolma+börek varsa, veya tatile gideceksem ve bir kaç gün sadece sebze yememi önerdiyse)  Fiyatları da uygundu. İnstagramdan veya armuttan bir bilgi alın bence :)

30 ekim 2019 22:01

2. teşekürler. İnceledim instagram hesabını, bir ayda 10 kilo veren bile var açıkçası bu gözümü korkuttu. Kalıcı oldu mu kilo kaybınız? Siz 10 kiloyu ne kadar sürede verdiniz?

31 ekim 2019 09:24

3. Ben 3 ayda verdim. Yaklaşık 2 kilosunu geri aldım 3 ayda ama bizzat benim suçum. Sıfır hareket sıfır koruma :( . Her diyetisyenin diyet listesi yaklaşık olarak aynı zaten özel bir rahatsızlığınız yok ise. (Kibrit kutusu peynir iki ince dilim ekmek diyeti). Önemli olan hayat tarzınıza uydurabilmesi ve iyi takip etmesi diye düşünüyorum

31 ekim 2019 12:35

4. Bu arada zaten yuksek kilolu değildim. Boyum 174, 67.8'den 58.2'ye düştüm, 5.8 kilosu yağdan. Yağ oranım 28.8'den 23.6'ya. haftada bir iki yürüyüş harici sıfır spor

31 ekim 2019 12:40