ankara sosyal bilimler, hacı bayram veli, ankara, yıldırım beyazıt üniversiteleri hakkında bilgisi olan var mı?

tercih döneminde olduğum için bu üniversiteleri araştırıyorum okuyanınız varsa ya da çevrenizden bir bilginiz vs. söylerseniz çok sevinirim. bu arada eayım işletme, uluslararası ilişkiler gibi bölümlere bakıyorum özellikle ayriyeten bilginiz varsa genel fakülteleri için de (gizlinot: atıyorum ankara üni için dil tarih coğrafya) ayrıca bilgi verebilirseniz çok çok sevinirim <3

1. Saydığın alanlardan birinde ankara'da akademisyenim. Ankara'da bunları okumak için gidilecek son üniversiteler. Birinde bir ara (belki hala) siyaset bilimi dersini tıp doktoru veriyordu. Başka birisinde bölümde doktora tezini yeni bitirmiş biri tek akademisyen(?) sıfatıyla tüm dersleri veriyordu. Karşı devrim olarak kurulmuş üniversiteler bunlar. Muhafazakarsan, ılımlı İslamcıysan yeter ve mutlu eder, orası ayrı.

29 temmuz 2023 22:32

2. askim biona haci bayram veli yazmak istedigine emin misin🥺

29 temmuz 2023 22:34

3. a1 cevapladığın için teşekkürler öncelikle. Maalesef sıralamamdan ve Ankara dışında çıkacak şansım olmadığından mecbur buralara bakıyorum, üniversiteleri yeni yeni araştırmaya başladım ve pek de bilgim yok. Ankara üniversitesi sosyoloji de geliyor onu da sırf dtcf için okumak istemiyorum açıkçası baya kararsızım bilmiyorum, tekrardan çok teşekkürler

29 temmuz 2023 22:34

4. hsdjkhaewfdhjkeshfjk a2 inan istemediğime o kadar eminim ki

29 temmuz 2023 22:35

5. Neden DTCF için okumak istemiyorum dedin? Ben bunlara tercih ederim orayı ki başka bölümünde misafir olarak ders vermişliğim var. Türkiye'de kısmen özgürlükçü kalabilmiş sayılı fakültelerden bence.

29 temmuz 2023 22:39

6. Pardon düşünceyi yanlış aktırdımdsföjhdsfjks dtcfyi ve Ankara üniversitesini çok seviyorum ama sosyoloji konusunda emin değilim yani sırf ankara üni, sırf dtcf diye (olumlu olarak) sosyolojiyi okumak istemiyorum sosyolojiyi ayrı araştırıyorum şuanlık fakültesini çook seviyorum zaten

29 temmuz 2023 22:41

7. ankda uluslararası iliskiler okunacak okullar bilkent tobb odtü knka

29 temmuz 2023 22:47

8. a4 keske ben de seceneklerim arasina o universiteleri alabilcek kadar basarili olsaydim :( tesekkurler yine de

29 temmuz 2023 22:49

9. sosyoloji önü açık değil, dtcf nin de eğitimi sandıgınız gibi iyi değil.

29 temmuz 2023 22:53

10. a5 dediğim her bölüm için kendimi geliştirmem gerektiğini ve hepsinin ortalama, bazılarının ortalama altı yerler olduğunun farkındayım fakat yapabileceğim bir şey yok maalesef, siz ne önerirsiniz?

29 temmuz 2023 22:56