ankarada ders çalışabilecek kafe vb. mekan önerisi?

kütüphane kadar sıkı bir ders çalışma ortamı istemediğim için arkadaşlarımla ara ara konuşacağımız rahatça ders çalışabileceğimiz kafe benzeri mekanlar arıyoruz. öğrenci dostu olması, yüksek fiyatları olmaması bizim için önemli. sizin gidip tavsiye ettiğiniz yerler var mı?

1. Uyanık kütüphane. 10 tl veriyorsunuz bir içecek hakkınız oluyor. Hem sesli hem sessiz katı var tavsiye ederim

14 aralık 2019 15:09

2. Daha da relax yerler arıyorsanız starbucks carribou gloria vs olabilir

14 aralık 2019 15:16

3. Bu soru cok kez soruldu, aratmanizi tavsiye ederim. Bir de semt verirseniz daha iyi yardimci olunabilir

14 aralık 2019 15:16

4. Tayfa var Kızılay’da

14 aralık 2019 15:18

5. teşekkür ederim hepinize. semt açıkçası çok fark etmez ama kızılay, bahçeli falan o taraflar olabilir

14 aralık 2019 16:51

6. anon 7 ne yapalım (çoğu zaman) parasını verip hizmetini alıyoruz siz yer bulabilin diye biz eve mi tıkılalım? siz müşteriyseniz biz de müşteriyiz

15 aralık 2019 06:38

7. Neyse ki caribou Starbucks tarzı yerler dışında bu ders çalışmaya çok izin vermiyorlar. 1 kahve alıp 5 saat oturamazsınız hayır.

15 aralık 2019 10:09

8. anlamadığımıza eminmiş... bayılıyorsunuz başkalarının yerine hüküm vermeye ya. kendi adıma 1 kahveyle 5 saat de oturmuyoruz merak etmeyin oradaki insanları zora düşürmemek için elimizden geleni yapıyoruz. ne kadar oturacaksak ona göre ayarlıyoruz kendimizi. gerçekten sadece kendinizi düşünmeniz çok garip ben size o zaman ders çalışmayanların olduğu yere gidin diyor muyum?

15 aralık 2019 11:28

9. okay boomersssss. evinizde çalışınmış. sanane???

15 aralık 2019 13:20

10. Iki taraf da hakli bence. Universite ogrencisiyim ve grup projeleri vs oldugunda disarda bulusup calismamiz gerekiyor, cafelere gitmek zorundayiz bu durumda. Ya da insan cok daraliyor veya evinde konsantre olamiyor aliyor kitabini kalemini bir cafede calisiyor, cok normal. Bazen de arkadasinla bir kahve icmek istiyorsun, elimizin altindaki kahveciler belli anca starbucks caribou. Ogrenciler oraya resmen kamp atiyor, sabahtan aksama kadar onunde kitap acik, cogu da telefona bakiyor gibime geliyor. Siz yer bulamayip bos cafe ariyorsunuz bu tipler yuzunden

15 aralık 2019 17:13