ankarada iyi ağda yapan yerler ?

tüylerin çıkış yönünün tersine çekmeyen, eli hızlı, uygun fiyatlı bi yer arıyorum

1. Tersine çeken olacaktı. :)

12 eylül 2019 01:02

2. Süslü ben ankara’da belisimada yaptırıyorum. Kızılay’da bir kuaför. Tüm vücut için dakika tutmuştum en son 11 dakika sürdü. Kol+bacak+koltuk altı+paket+kaş ve bıyığa 30₺ veriyorum. Daha uygun fiyatlısına denk gelmedim. Çok hızlı ve çok ucuz. Baya kalabalık oluyor ama sabahtan gitmek mantıklı. 100₺ye yapıyor kendi kuaförüm, burası onun gibi kalanları tek tek cımbızla falan almıyor ama aradaki 70₺ farka onu ben yaparım daha iyi. :d

12 eylül 2019 01:09

3. Gerçekten çok şaşırdım tüm vücut 30 tl ye. Peki iyi alıyor mu?

13 eylül 2019 01:45

4. Süslü öyle süper almıyor. Kalanlar oluyor, çok hızlı yapıyorlar. Ama evde kalanları halletmem 5 dakika sürdüğü için sorun etmiyorum. Yanlış yöne çekenle bir kere karşılaştım. Çünkü her defasında farklı biri giriyor nerdeyse 8-9 tane çalışan var sırf ağda için. Şikayet etmiştim onu. 2-3 hafta sonra tekrar gittiğimde yoktu. Kısacası ben memnunum fiyat performans olarak baktığımda. Genel olarak öğrenciler gidiyor. Ben de süslüde kuaför önerisinde görüp gitmeye başlamıştım.

13 eylül 2019 02:52