3 ay oldu atanalı. bir türlü sosyal ortamımı kuramadım. hem karşı cinsle tanışmak istiyorum hem de normal arkadaşlıklar edinmek istiyorum. iş arkadaşlarımdan umudum yok aralarına almıyorlar çünkü adım atmama rağmen
cevaplar
Süslüm kusura bakma soruna kaynak yapıcam ama ben de Ankara'da yaşamayı düşünüyorum, evi nereden tuttun kiran ne kadar? karşılayabiliyor musun?
Ev arkadaşı buldun mu?
Metroya yakın mı evin
Kendim için soruyorum şimdiden çok teşekkürler
28 ağustos 2023 09:18
metroya yakınım. 9bine tuttum 1+1 esşyalı. geçineemiyorum süslü. kredi kartım baya ekside şu an. ev arkdaşı istemedim hiç zaten aramadım yani. şehir güzel ama sosyal ortamım olmadığı için tadını çıkartamıyorum
30 ağustos 2023 00:53
Ah be süslüm ben olsaydım orada iletişime geçerdim senle,
Ben de tek yaşamak istiyorum ama Ankara'da kiralar uçmuş üç dört ay önceki gibi değil.
Bilmiyorum ne olacak canım sıkkın kira konusunda.
30 ağustos 2023 09:26
Actizone gibi oluşumlar var dilersen bu tarz platformlarda düzenlenen etkinliklere katılabilirsin. Ben Batıkentte yaşıyorum yakınsak bir kahve içebiliriz sen de istersen. Anonim yazmadım istersen mesaj atarsın.
30 ağustos 2023 11:05
Süslü selam, bende Ankara'ya atandim. Işlemlerin bitmesini bekliyorum. Henüz ev vs bakamadım. Ankara'ya taşınınca kahve içeceğim, zaman geçireceğim arkadaşlarım olsun istiyorum. Eğer sana da uyarsa tanışıp yazisabiliriz. :)
30 ağustos 2023 11:11
Selam :) Ben de üniversiteden mezun olduktan sonra ankarada iş buldum kaldım arkadaşlarım hep şehir dışına gittiler. İsterseniz bana da yazabilirsiniz görüşebiliriz
30 ağustos 2023 11:34
Kızlar telegram grubu tarzı bir şey kurabiliriz isterseniz
30 ağustos 2023 11:43
çok sağ olun kızlar desteğin iz ve teklifiniz için. cesaretimi toplarsam mesaj atarım sizlere de. daha önce kendi şehrimde buluştuğum süslü yüzünden önyargılıyım biraz.
böyle kurs, etkinlik vs öneriniz varsa da alabilirim <3<3