ankarada tunali taraflarinda cuma aksami ne yapilabilir :(?

susluler merhaba, birkac gunlugune ankaradayim, bugunu tek gecirdim ve cok bunaldim:( otel kugulu parka cok yakin, 15-20 dakika mesafesine kadar heeer guzel yere mekana acigim, yalniz tek olmak goze batar mi cok cekiniyorum :( 22 yasindayim, ergenlerin takildigi yerler disinda her yere acigim ^^ tesekkur ederim.

1. niye batsın tek olmanız insanların gözüne ss, louya gidebilirsin bu arada

29 nisan 2022 20:13

2. Suslu valla hava guzel herkes disarida tek oturunca bi yere hesap az gelecek diye garsonlar bile pek ilgilenmeyecekmis gibi geliyor. Lou cok yakinmis, bakacagim az sonra, cok tesekkur ederim

29 nisan 2022 20:15

3. Gop a yakınsan quick china ya yemek yemeğe gitmeni tavsiye ederim süslü gop ta şubesi var diye duymuştum. Yoksa da ankara dan gitmeden başka bir şubesine uğra süslü biraz sorudan bağımsız bir cevap oldu ama dmmdlsls

29 nisan 2022 20:21

4. amelies gardenın kokteylleri harika

29 nisan 2022 20:24

5. Starbuckstan içecek bir şeyler alıp seğmenlerde çimlere uzanmak güzel oluyor. Ankara klasiği olarak kıtır'a da gidebilirsiniz.

29 nisan 2022 21:04

6. zulaya git bi bira al langırt oyna allam özledim

29 nisan 2022 21:12

7. Hepinize cokkk tesekkur ederim :)

29 nisan 2022 21:39

8. Fade stage coffee diye bir yer var, çok salaş ve ufak bir mekan. Bugün ben de tek gittim. İnanılmaz sakin şu an. Kahvelerini de beğeniyorum. Tavsiye ederim.

29 nisan 2022 21:41

9. Suslu degisik ve baharatli yemekler seviyorsan korelee'de yemek yiyebilirsin seveni cok ben de begenirim. segmenlerde cimlere uzanabilirsin, botanik parkta takilabilirsin, atakulenin cevresinde ve icinde cok guzel restoranlar ve kafeler var. ozellikle atakuleyi cevresini ankara gezin icin oneririm. Hem mesafe cok degil hem de kaliteli zaman gecirilebilecek huzurlu hos yerler. Amelie's garden'da muazzam kokteyller icebilirsin. Yapacak sey cok Tunali ankaranin en guzel yerlerindendir

29 nisan 2022 22:22