ankaradaki en iyi falcılar????

her şeyi bildi dediğiniz bi falcı var mı?

1. Kız 7.caddede süreyya mı vardı neydi, kankama baktıracaz diye cıktık yukarı ,arkadasıma dönüp sana bakamam ama yanındaki söyle böyle diyerek söz konusu ben olmamama rağmen benim özel hayatımdan aileme okulumdan isimlere varana dek çat çat söyledi.ki ben fal baktırmaya hayatımda gitmemistim gitmezdim de.kankime niyetlendik yok sana bakacam diyip bana bakmıstı.uzun zaman oldu ama su an duruyor mu bilmiyorum.

3 kasım 2018 21:14

2. sorry süslün Süheylaymıs su an kankim dedi :p

3 kasım 2018 21:15

3. (link: https://www.google.com.tr/amp/s/m.haberturk.com/unlu-medyum-dolandirici-cikti-1980265-amp asfhlgasghk)

3 kasım 2018 21:24

4. ahahdjsjsks belli ki ona baktıramıycaz...

3 kasım 2018 21:54

5. Anonim 1 ben , bahtım o kadar kara ki falıma bakan insan tutuklanıyor kızlar görüyorsunuz jashjaahhsq

3 kasım 2018 22:19

6. Tunalı çelikler pasajı şevki. Eskisi gibi bakıyor mu bilmiyorum ama son derece tövbe estağfurullah biri.

3 kasım 2018 22:23

7. Lisedeyken yukarıda yazılmış olan gül’e gitmiştik hiçbirmiz hakkında tutturamadı. Tunalıda da aynalı çarşı mı yoksa yine yukarıda yazılan çelikler mi hatırlamıyorum kilolu mavi gözlü bi adama gittik o da bilemedi ama inandırıcı görünmek için gözlerini kaydırıp titretiyodu falan hahahahahaha gülmemek için zor tuttum kendimi

4 kasım 2018 12:50