anksiyetem için magnezyum biglisinat tavsiye edildi, fakat tek onu içeren ürün bulamadım. kompleks şeklinde çoğu, biglisinat kullanı?

*kullanıp tavsiye ettiğiniz bir marka var mı?

1. venatura'da olacaktı. kullanmadım ama...

3 aralık 2022 21:40

2. eğer bütçenize yetiyorsa magnimore plus piyasanın en iyisi süslü. bir çok doktorun da çok önerdiği bir marka. biz ailecek çok faydalarını gördük

3 aralık 2022 21:43

3. (link: https://ty.gl/iwomvmwben Bu)

3 aralık 2022 21:47

4. Süslüler çok teşekkür ederim, venatura'nın yorumlarında işe yaramıyor denilmiş o sebeple emin olamamıştım. Magnimore'da kompleks sanırım ama denemekte yarar var. Evet anonim, doktorum tavsiye etti. Almanyadayım, bir süreliğine türkiyeye geldim o sebeple burdan alacağım. Yani türkiyede tavsiye ediyor mu doktorlar bir fikrim yok süslüm

3 aralık 2022 23:37

5. Bana da magnimore onerilmisti ama fiyatı yüksek geldi almadim maalesef.

4 aralık 2022 01:18

6. Süslüm çok teşekkür ederim sen de anksiyete için mi kullanacaktın?

4 aralık 2022 01:26

7. Almanya da dr lar vitamin ve mineral önerisi veriyorlar. Şaşırmayın diye yazmak istedim

4 aralık 2022 11:07

8. Süslüm annemden duyduğum kadarıyla burda doktorların takviye için marka tavsiyesinde bulunması, yönlendirme yapması vs yasak. Doktor doktor gezmiş burda yaşayan anksiyeteli arkadaşıma asla magnezyum tavsiyesinde bulunulmamış. Süslü sorunca Almanya olduğunu belirttim. Bir art niyetim yoktu, saldırmak için yer aramıyorsunuzdur siz de umarım.

4 aralık 2022 11:25

9. Yok süslüm sana denemiştim, anonim 8 'in yazdığı yoruma istinaden yazdım ben az öncekini 🙏🏻

4 aralık 2022 15:00