annem çok karamsar,gelecek konusunda hep en kötü şeyleri düşünüyor ve bu karamsarlığı benim modumu çok düşürüyor?

annemle evdeyiz gideyim yanına biraz sohbet edeyim diyorum ama 2 3 cümle sonra çok karamsar konuşmaya başlıyor içim kararıyor kendisine niye bu kadar karamsarsın biraz güzel düşün diyorum ama beni dinlemiyor ben de etkileniyorum haliyle sizin de anneniz böyle mi :/

1. böyle...

10 temmuz 2020 16:10

2. Benim annem aynı böyle. Caps lock açık şekilde 'aynı'

10 temmuz 2020 16:11

3. Daha demin yine aynısı oldu süslüler gideyim yalnız kalmasın biraz konuşayım dedim ama öyle cümleler kuruyor ki hemen içim kararıyor yalnız kaldıkça daha çok kötü düşüncelere dalıyor yanına gidince de bana hemen yansıtıyor bilemedim napacağımı

10 temmuz 2020 16:15

4. Hep mi böyleydi süslü

10 temmuz 2020 16:16

5. Valla benimki beni takmaz bile hiç. Bir sürü arkadaşı vardır arada paylaşmak istediğim şeyler oluyor tutuyorum kendimi. Çoğu zaman takmıyor zaten. Taktığında da içimi karartacak yorumlar yapıyor. Alıştım artık. Hayat kötü bir yer ve ben hiç iyi bir şey hak etmiyormuşum gibi. Bende salak gibi niye gidip anlatıyorsam her defasında

10 temmuz 2020 16:17

6. a4 süslü annem hayatı boyunca zorluklar yaşadığından böyleymiş, hep sıkıntılarla karşılaşmış şu anda da devam eden hallolmayan bazı sorunlar var onların da etkisi var ama ben yine de bu kadar karamsarlığı doğru bulmuyorum hem kendisi için hem de ben ve kardeşim için iyi olmuyor çünkü. Onun bu kadar kaygılı,kafasının dolu olması beni de derinden etkiliyor.

10 temmuz 2020 16:20

7. Ben mesela onunla sohbet ederken de beni küçük çocuk gibi görüyor yani benim dediklerimi dikkate almıyor dinlemiyor aklı başka yerde oluyor halbuki 21 yaşındayım ve en çok onunla konuşmaya ihtiyacım var.

10 temmuz 2020 16:23

8. a2 süslü benim annem yalnız arkadaşı tek tük var ama görüşmüyor nadiren telefonla konuşuyor ve emekli günü genelde evde geçiyor ben de evde olduğumda konuşayım zaten normalde yalnız diyorum ama genelde beni dinlemediği için ben de artık bazı şeyleri içimde tutuyorum mecbur

10 temmuz 2020 16:25

9. Anladım süslü. Farklı karakterler ama aynı sonuca maruz kakıyoruz. Annem hiç durmaz evde karantinada evdeydi bir tek. Sayısız arkadaşı var ben daha evcimenim evde vakit geçirmeyi seviyorum. Bu konuda bile bana kendimi garip hissettiriyor. Büyün gün evde boş boş oturuyorsun diye. Ay ne bileyim ya anlamıyorum anne kız olmak neden bu kadar zor. O kadar özeniyorum ki arkadaş gibi olanları görünce gözlerim doluyor çoğu zaman

10 temmuz 2020 16:39