annem ciddi ciddi beni sevmiyor mu?

annemin yanına ne zaman sohbet etmek için gitsem buz gibi duruyor. bazen bir şey soruyorum cevap vermiyor tekrar sorunca tersler gibi bir tonda cevap veriyor. bir iki kelime etsek sonra üff git başımdan ya diye sesini yükseltiyor gözü zaten sürekli telefonunda. benimle yaşıt bir yeğeni var, bir saattir o kızla kahkahalar atarak sohbet ediyor telefonda. diğer kız yeğenleriyle de böyle.

1. Yok süslü sormadım daha önce. Çocukluğumdan beri annem bana karşı hep soğuktu zaten, hiç öyle sarılması öpmesi filan yoktur. Ben kendi soğukluğuna verdim hep, huyu böyle dedim ama son zamanlarda yeğenlerine yaklaşımını izledikçe ciddi ciddi beni sevmediğini benimsemediğini düşünüyorum. 21 yaşındayım bu arada. Evet git diyince gidiyorum çünkü söylediğim şeyleri duymazdan geliyor ve telefona bakıyor genelde. Düzgünce söyledim olmadı, tartıştım yine olmadı. Bir cevap alamadım yani.

26 şubat 2021 23:54

2. Aynı anneden bende de var malesef. Yeğenlerine canını verir ben umrunda değilim. Kardeşiniz var mı varsa onunls ilişkisi nasıl

27 şubat 2021 00:01