annem eski sevgilisiyle konuşuyor, ne yapmalıyım?
annemle babamın araları pek iyi değil, sürekli tartışıyorlar. babam anneme hala aşık ama annem ona hiç aşık olmamış, çocukları olmasa ilişkisini devam ettireceğini sanmıyorum yani. ve bu durum yıllardır böyle.
annemin babamla evlenmeden önce görüştüğü biri varmış ama ailesi izin vermediği icin evlenmemişler. zaten daha 18inde babamla evlenmiş. şimdi süslüler bu eski sevgili kişisinin adı x olsun. bu x amcayla biz ailecek görüşüyoruz, babam da tanıyor. arada akrabalar filan var ve ben bu eski sevgililik mevzuunu oğreneli de bir yıl olmadı. x amca da yaklaşık bir yıldır esinden boşandı.
şimdi asıl soruma geliyorum: annem geçenlerde kendisini x’in aradığını ve bodrum’a giderken “bak izmirden geçiyoruz bana bi köfte ısmarla” dediğini söyledi. muhabbet etmişler filan ama görüşmemişler. mesajları da silmis ki babam görmesin.sonra da babama söylemememi çünkü geçmişteki durumdan dolayı kıskanacagını soyledi. bu olaydan sonra 2 yerde bu x amcanın ismi geçti ve oraya atan da annemdi her seferinde.
iki gündür telefonuna bakıyorum ve iş yeri çıkışında whatsapptan bu x amcayla konuşmuş oluyor. öncesinde de araşmaları var. mesajları siliyor, arama kayıtlarından gordum ben. ve hiç huyu değilken selfieler filan cekmis. bakın yıllardır telefonu var ilk kez gordum oturup selfieler çektiğini.
ben ne yapacağımı şaşırdım. babama asla söyleyemem ama sizce annemle konuşayım mı? şu hayatta herkes herkesi aldatır ama annem babamı aldatmaz derdim. öyle güvenirim kişiliğine. ama kafası mı karışık, noluyor gerçekten anlamıyorum. okuyan herkese teşekkür ederim, su kardeşinize bir akıl verin nolur.