annem neden böyle??????????????
şu sıralar sıkışığız biraz ben iyi bir burs alıyorum her ay.ancak yazları sadece kyk yatıyor. faturaları öde diye geldi başıma ancak 2 hafta önce ev alışverişine çıktık bir sürü para harcadım cidden yok yani üstümde. eylül ayını da harcadım. bugün konuşuyorduk dedim benim size bir külfetim yok. masraf yapmıyorum falan dedim. ilk önce her gün duş almamdan girdi lafa sonra cuma günü hastaneye gideceğim babamın sigortasını kullanacağım doğal olarak. işte babanın sigortasından yiyorsun bilmem ne. yani bunları nasıl kafasında hesaplıyor bilmiyorum bir anne neden bunu kızına der? 2 sene sonra mezun oluyorum işte 2 sene sonra paralar kesilince görcem. üniversite hayatına kadar sanki o paralarla geldin bilmem ne. şehir dışında okuyorum allahtan hemen defolup gitmek istiyorum. okul bitince de ailemle kalmayacağım. babam kesinlikle böyle değil mesela.benim gördüğümün aynısını kendi ailesi yapmış ama o da bize yapıyor. erkek kardeşim var ona daha çok önem veriyor ya o kadar yalan söylüyor annem ona inanıyor. mezunda olduğu halde kazanamadı anneme babama adıyla seslenir ama o daha iyi tabi ona göre.neden ben para vermiyorum çünkü. süslüler bana bir yok yöntem gösterin. napmalıyım?