annem neden kendisini dünyadaki tek anne sanıyor?

anne olunca anlarsınları vs geçtim kadın resmen bir tek o anneymiş gibi davranıyor. dışarıya çıkarken aynı şey, biriyle tanıştığımda aynı şey, işe başlarken aynı şey. sanki bi onun çocukları var. milyonlarca anne var şu dünyada hepsi birbirinden farklı. mesela onlar çocuğunu yurt dışına okumaya gönderince onların canı gitmiyor mu, ben bu fikri söyleyince bile yüreği ezilip çiğneniyor gibi hissediyormuş da falan da filan. hayatımın her günü kavga etmesek beni çok sevdiğini falan düşüneceğim ama sevmiyor da bence. bu ne yaman çelişki anne diye bağırmak istiyorum allahın her günü. ben böyleyim analık böyle demekle hayat nasıl geçer allasen.

1. bu bir soru değil.

2 temmuz 2020 10:22

2. Soru başlıkta ayrıntı içerikte ama sen bilirsin süslüm.

2 temmuz 2020 10:25

3. büyük ihtimalle daha gençsiniz. birçok annede var bu durum yani sizin annenize has bir şey değil.

2 temmuz 2020 10:45

4. İki seçenek var; ya trollsün ya da yaş aralığın 17-19. Ve bu bir soru değil.

2 temmuz 2020 11:01

5. bu bir soru ve sizin yazdıklarınızla benim yazdığım cevap değil.

2 temmuz 2020 11:05

6. Ben yurt dışına gideceğim annem üzülmüyor mu sanki ben evladı değil miyim? Anneniz abartı seviyesini Nirvana'ya taşımış ne gerek varsa

2 temmuz 2020 11:13

7. Doğrudan ne yapayım diye sormadığım için soru olarak kabul etmediniz galiba. Troll de değilim, ergen de. Hatta annem yüzünden çocuk yapmaktan bile geri duran bir kadınım. Net bir açıklama yapmamış olabilirim ama sorun zaten annemi anlamamam yani ve bunu yeni yeni fark ettiğim için kafam karışık. Yine de teşekkürler ne diyeyim.

2 temmuz 2020 11:16

8. o zaman değiştiriyorum bu bir retorik soru, saçma yani açıklaman da.

2 temmuz 2020 11:34

9. İletişim kurmamız için sadece benim bir şeyler yapmam yeterli olmuyor maalesef. Beni dinlemeyen, dinlediğinde de ne dediğimi önemsemeyen birisiyle ne kadar sağlıklı iletişim kurabilirim? Buraya şunu söyleyin de yapayım diye de yazmadım belki farklı bir şey söyleyen olur diye düşünmüştüm. Ki zaten kimse cevap vermese bile 2 satır bir şeyler yazmak bile iyi gelebiliyor.

2 temmuz 2020 11:55

10. Süslü ebeveynler her zaman doğrudur, her şeyin doğrusunu bilirler diyemeyiz. Acaba konuşup, bir şeyleri anlatmayı denesen nasıl karşılık verir?

2 temmuz 2020 12:13