annem yoğun bakımda. nasıl atlatacağım ?

süslüler annem septik şok’a girdi ve şu an yoğun bakımda. bilinci tamamen kapalı ve entübe. aynı zamanda çok iyi giden bir kanser tedavisi vardı. çok kötüyüm, böyle bir yoğun bakım süreci yaşayıp sevdiklerine kavuşanların desteğine ihtiyacım var. bana biraz destek olur musunuz nolur ?

1. Allah acil şifalar versin süslü.yureginizi ferah tutun.

Yakın zamanda annemin halasını yoğun bakımdan normal odaya aldılar, inşallah sizin de anneniz tez vakitte sağlığına kavuşur

21 temmuz 2022 23:52

2. canım süslüm insallah şifalanarak çıkar yogun bakımdan. doktorları ne yorum yapıyorlar + crp'si çok mu yuksek?

21 temmuz 2022 23:53

3. süslü çok geçmiş olsun. ben böyle bi süreç yaşamadım. ama konuşalım biraz istersen içini dök. nerdesin napıyosun şu an mesela. ben inançlı değilim ama dua ettim sizin için. inşallah sağlıkla kavuşursun anneciğine.

21 temmuz 2022 23:57

4. Babam gecen yil septik soka girdi, iyilesti ve cikti. Annenizin de iyilesecegini umuyorum.

22 temmuz 2022 00:16

5. Dua ediyorum ss <3

22 temmuz 2022 00:29

6. Allah şifa versin tez zamanda sağ salim kavuşun siz de inşallah. iyi düşün iyi olsun annen bunu da atlatacak ama buna önce sen inan tamam mı :)

22 temmuz 2022 01:00

7. biz de gectik benzer sureclerden. Allahim hasta annenize sifa sizlere dayanma gucu versin. Allahim sen sana el acan tum kullarinin dualarini kabul et.

22 temmuz 2022 07:22

8. ss geçmiş olsun inşallah çabucak güzel haberler alırsınız

22 temmuz 2022 08:49

9. Çok sağolun süslüler. Evde çaresizce bekliyorum. 24 saatte bir 5 dk görebiliyorum sadece. Bilinçsizce yattığı için o da kalbimi kırıyor zaten. O kadar güçlü, o kadar iyi bir insan ki yediremiyorum kendime. Zaten antibiyotik kullanıyordu ne ara gelişti enfeksiyon da kanını zehirledi anlayamıyorum. Bir an önce çıksın istiyorum ordan 😔

22 temmuz 2022 08:56

10. allah acil şifa versin süslü. benim de annem uzun süre kanser tedavisi gördü, seni çok iyi anlıyorum. öpüyorum seni. içini ferah tut <3

22 temmuz 2022 08:59