annemin arkadaşı beni yanlış anlamış olabilir mi?

süslüler annemin yakın bir arkadaşı var kadın 37 yaşında ergenliğimden beri tanışıyorlar annemle her sene tatile birlikte gideriz samimiyiz. bugün otururken ablasından bahsetti ona uğrayacağım görüşemiyoruz üniversitede diye falan dedi, ben de üniversitede öğretim görevlisiydi dimi diye sordum evet dedi. ben de akademide ilerlemek istediğim için gayet normal bir soru olduğu için doçent mi dedim öyle diyince sinirli bir şekilde değil ama imalı şekilde “ay inan hiç bilmiyorum ya biz ablamla konuşmayız hiç iş miş”. sanırım burada ben bile bilmiyorum sen neyini sorguluyorsunuz mı getirdi anlayamadım ki söylerken bayağı imalıydı. burada niye böyle bir tepki vermiş olabilir?

1. kadın doçentin ne olduğunu bilmediğinden öyle söylemiş olabilir mi ?

27 nisan 2024 18:59

2. Doçentin ne olduğunu bilmemek için dağda yaşıyor olmak lazım. Yanlış anlayacak bir şey dememişsin süslü gayet normal bi soru. Alındıysa bu kendi problemi. Belki ablasını kıskanıyordur.

27 nisan 2024 19:02

3. A3 ben de senin gibi düşünüyorum süslü. Doçentin ne olduğunu bilecek bir kadın ablasından konuşmaktan rahatsız oldu.

27 nisan 2024 19:32

4. Ben de aynı yaştayım, üniversiteden çok yakın iki arkadaşım akademik hayatta ve inanın ben de bilmiyorum ne asamadalar. Çok karmaşık geliyor bana o süreçleri.

27 nisan 2024 19:49

5. öğretim görevlisi olmayabilir

27 nisan 2024 20:45

6. O işler karışık süslü mesela doktorasını yapar ama kadro açılmaz yıllarca araştırma görevlisi olarak çalışır ya da öğr üyesidir ne uzalır ne kısalır sabittir 40 yaşında kadro bekleyen insanlar vardı eskiden yrd doç olarak şimdi o da kalktı

28 nisan 2024 17:34