Merhaba süslüler 28 yaşındayım eşek kadar bir insanım. Annem sürekli beni aşağılıyor ve sanırım ondan takdir bekleyen bir psikolojik sapkınlığa sahibim çünkü amaan hee deyip geçemiyorum aşırı içselleştirip sinir krizleri geçiriyorum.
Sapık mıdır nedir sürekli bana taytın üzerine kapatacak bişey giymeyecek misin, *mın g*tün ortada mı çıkacaksın, insanların baktığını bile bile hiç iğrenmiyor musun kendinden gibi laflar, kotlarıma bakıp bu pantolon mu çorap mı demeler, senden utanıyorumlar. Umursamamak istiyorum ama bunu başaramıyorum. Çoğu genç kadın nasıl giyiniyorsa öyle giyiniyorum spora yürüyüşe tayt giyiyorum diye gündelik hayatta skinny jean giyiyorum diye demediği kalmıyor ve bu kadın dışarıdaki diğer kadınların kılığını gayet normal buluyor bende olunca orospu oluyor bu giysiler. Anne diyorum bak o da aynı giyinmiş, aynı değil senin bacak boyun kısa senin dizlerin çarpık senin ayakların içe basıyor sen şöylesin böylesin.
Öz saygım kalmadı gerçekten ve boyum 174 cm kilom 57 bacaklarım gayet düzgün normal yani kaç kişi bu konudan bağımsız iltifat etti ama işte yok. Annem yerdiği anda yerle bir oluyor herşeyim bunu biliyor ve bile bile yapıyor bunu. Resmen ağlama krizlerine giriyorum üzerine yürüyorum benden ne istiyorsun rahat bırak beni diye ama susmuyor devam ediyor. Gerçekten çaresizim neden böyle bana karşı bilmiyorum anlam veremiyorum. Güzellikle dedim, yalvararak dedim, bağırarak dedim, sinir kriziyle dedim üzerine bile yürüdüm kendimi kaybedip iki kez ama durmuyor asla. Bu kadın bu arada dışarıdan baksanız villası arabası olan herkesin hakime hanım diye saygı duyduğu eğitimli falan bir insan. Bana bunu neden yapıyorsun benden ne istiyorsun diyorum senden ne isteyeyim ki ben senden ne isteyebilirim senin gibi bi tipten diyor daha da delirtiyor. Gözümde damar çatladı bağırmaktan, kalbim sıkışıyor fenalık geçiriyorum öz annem bana bunu neden yapıyor sürekli eleştiriyor kendimi o*spu gibi hissetmekten çok yoruldum ben neden herkes gibi giyineniyorum??
Suslum bence olay kiyafet degil zaten.annenizin de sizin de psikologa gitmeniz gerek. Siz travmadan oturu, anneniz de size neden boyle davrandiginin altinda yatan sebeple ilgili.
Uzmeyin kendinizi n'olur
bir arkadaşım daha böyleydi, annesi devamlı "milletin kızları nasıl güzel, sen niye böyle çirkinsin" deyip duruyordu. Genetik ondan harbuki haberi yoktu. O ne yaptı etti terapiye ikna etti annesini, sen de durum ne bilmiyorum ama yardım almasını sağlamalısın süslü. Yoksa seni de delirtecek.
acilen ayri eve cikmaniz gerekiyor. olabildigince uzaga tasinin. ekonomik bagimsizliginiz var mi? mesleginiz nedir?
Süslüler işin fenası ben de sapık gibi bişey oldum artık manyadım o yerdikçe neden yeriyor neden beni beğenmiyor diye deliriyorum bir yandan istediğimi giymek istiyorun bir yandan onu mutlu etmek için saçma sapan şeyler giyiyorum. Ama bu defa de kendim değil de sahte birisi bir rol gibi hissedip iyice deliriyorum.
Kardeşimin sevgilisi gelmişti bize kız aynı normal ben ne giyiyorsam onu giymiş bir övdü bir övdü, anne dedim bende de bu kottan var beni neden yerin dibine sokuyorsun. Sus görümcelik etme kıskanç sen böylesin işte ancak kıskan hasetlen, sende böyle mi duruyordu sanki sende onda durduğu gibi mi duruyor diye ağlattı beni yine sinir krizi.
Anlamadığım hem beni çok seviyor öpüyor kokluyor iki gün uzak kalsam canım kızım özledimler bilmemneler, hem diyor biz benzer şeyleri beğeniyoruz kılık kıyafet mobilyada zevklisin sen, hem de oouu tayt giyiyorsun millet önüne bakıyor sen teşhirci bi o*spusun o kotları giyiyorsun çorap gibi bi boka benzedim sanıyorsun biçimsizin tekisin iğrenç oluyorsun varoşsun basitsin. Anlamıyorum gerçekten şirazem kaydı. Ve ben manyak oldum mesela yurtdışında yüksek yapıyorum oradayken özlüyorum köpek gibi, burada iş bulamam ben annemsiz yapamam özlerim onu falan diyorum. Ben kendimden korkuyorum delirdim ben
Sizin inanilmaz sagliksiz bir iliskiniz var annenizle farkinda oldugunuz gibi. Bazi kisilerin sevgilisiyle, esiyle olur ya mesela adam dover ama ozur dileyince kadin affeder onsuz olamam der falan. Sizinki de boyle acayip toksik bir hal almis. Annenizi ikna edemiyorsaniz kendiniz gidin psikologa ve kendi hayatinizi bir an once kurmaya bakin. Yurtdisi sansiniz varsa hic dusunmeden kullanin. Bu bir aile bagliligi degil bagimlilik cunku. Kopmaniz lazim.
Annenizin gençliğinde böyle laflara maruz kaldığını ve bunların altında kaldığını düşüyorum. O da aynı şeyleri size bilinçli/bilinçsiz olarak aktarıyor galiba.
Anneniz gençliğini yaşayamamış ve bunun suçlusu olarak sizi mi görüyor acaba?
insan düşmanına davranmaz şu şekilde. kendi etinden olma, kendinden doğana ne bu hınç, bu kin, bu aşağılama? taş olsa çatlar mübarek. annenizi terapiye ikna edebilir misiniz bilmiyorum, hem zaten bu sizin göreviniz değil. yaşı başı geçmiş, sabit fikirli bir insanda terapinin işe yaramama ihtimali de yüksek. ama siz gençsiniz ve ileride sizin de çocuklarınız olacak eğer isterseniz. bu örüntüyü tekrarlamak istemiyorsanız siz terapiye gitmelisiniz. annenizin size sözleriyle dokunamaması için, sizi etkileyememesi için, dik durmanız için, onayını beklememek için yapmalısınız bunu. bir yandan seviyor da demişsiniz. işte sizi bir şekilde esirleştiriyor. ya nefretiyle, ya sevgisiyle. annemsiz yapamam diyorsunuz. yaparsınız. yapmalısınız da. koskocaman kadının 28 yaşındaki kocaman kızına şu şekilde davranması yakışır şey mi? acımayın.
Süslüler dedikleriniz çok doğru. Zamanında babasına yaranmak için erkek gibi davranmış erkek gibi büyümüş ve belki bunun hıncını çıkarıyor bilemiyorum. Ama bugün ona şarlamadım beraber yürüyüş yapacaktık çok sinirlenmeme rağmen ben yurtdışında böyle giyiniyorum kimse bakmıyor hakeza burada da tayt giyiyorum kimse bakmıyor bakıyorsa da ben fark etmiyorum senin için üzerimi değiştiremem dedim ve onunla gitmedim yürüyüşe. Odamda yine sinirden lanetler saydırdım ama yüzüne sakin kaldım.
Buraya geldiğimde ailemle yaşıyorum yükseğe gittiğimde tekim yani sürekli beraber yaşamıyoruz iki senedir ancak ömrüm bu şekilde geçti. Bir ara küçükken gerçekten o*spusal sürtüksel zevklerim olduğuna, basit seviyesiz varoş bir kız olduğuma emindim ama bir yandan da arkadaşlarıma, etraftaki kızlara, dizilere filmlere bakıp anlamaya çalışırdım herkes mi mal o zaman herkes böyle giyiniyor diye, ama anldım ki sadece benim her şeyim sorunlu. Ondan kopmam gerekli olduğuna artık iyiden iyiye inanıyorum çünkü düşmanına böyle davranmaz insan. Hem bağrına basıp öpüp koklayıp hem bu kadar saydıramaz.