antidepresan kullananlar fayda sağladığını düşünüyo musunuz?

1. 6 aydır doktor kontrolünde kullanıyorum. Daha önce başka ilaçlar denemiş fayda görmemiştim doktor bu noktada çok önemli. Bu sefer çok daha iyiyim depresyon ve duygu durum bozukluğu tedavisi görüyorum yeniden yaşamaya başladım diyebilirim

21 temmuz 16:38

2. A1 doktorun ismini yazma imkanın var mı

21 temmuz 16:43

3. İstanbulda bir devlet hastanesine gidiyorum süslü isin vermem doğru olmaz şimdi

21 temmuz 17:07

4. neden doğru olmasın a1? yaz lütfen

21 temmuz 18:45

5. Uyuyabiliyorum ve panik atak geçirmedim yıllardır ama yıllardır da kullanıyorum

21 temmuz 18:50

6. Erenköy ruh ve sinir hastalıkları hastanesine gittim Mihriban dalkirandan randevu almıştım bazen kendisi bazen öğrencileri oluyor ama çok ilgili ve iyi bir doktor. Ben çok faydasını gördüm antidepresanın. Ondan önce 6 aydır terapiye gidiyordum ama antidepresan kullanmadan terapinin de faydasını göremiyorum. İlaca başlayalı 2 seneye yakın oldu, depresyonu atlattım diyebilirim. Şu an ilacı bırakma sürecindeyim

21 temmuz 19:43

7. Yıllarca endişe, depresif ruh hali , sürekli ağlama krizleri... Lustral 50 başladı doktorum daha 1 yıl olmadı ama ben çok memnunum. Beni normal tepkileri olan, normal bir insan yaptı.

21 temmuz 21:51

8. antidepresanlar bir yakınımın el titremesi gibi yan etkileri oldu, lustralle başlamıştı değişik antidepresanlar kullandı falan son durum bu, geçmeyen kronik el titremeleri

22 temmuz 12:09