araba kullanmak bu kadar zor muymuş?

otomatik vites araba sonuçta bi fren bi gaz diye küçümsüyodum. düz yolda kullanınca kendimi şöför sandım. dar yolları, parkları, dur kalklı yoğun trafiği, magandaları. her şey çok zorluyor. kullanan arkadaşlarım hep şikayet ederlerken amaan abartmayın diyodum. alt tarafı otomatik araba diye küçümsüyodum bi de :( başıma geldi hepsi. kullandıkça alışacak mıyım yoksa doğuştan gelen o yetenek bende yok mu acaba:( çok üzülüyorum direksiyon ellerinden kayarak rahah rahat araba kullanları görünce imreniyorum. arkadaşım düzcede oturuyor yollar boş dümdüz orda çok rahat kullanıyor. ben istanbulda dar sokağa girince ellerim titriyor

1. kesinlikle alışacaksın süslü.tecrübe çok önemli

25 nisan 2021 16:33

2. ben ilk başlarda kavşaklardan dönmeye korkuyordum yolda giderken ya dönemezsem diye stres yapıyordum hgjlehgushr. iki sene içinde tek başıma şehir içi şehirler arası araba kullanacak hale geldim. 22 yaşındayım,kaza da yaptım arabayı sürttüm de maddi hasarlar oldu hep cana gelmesin. hepsi tecrübedir. siz de alışacaksınız emin olun

25 nisan 2021 16:38

3. alışacaksınız bir de araba kullanmak genel anlamında zaten çok da kolay değil bence. dikkat en önemli unsur. annem sırf bu yüzden kullanamıyor dikkat problemi var 15 yıldır ehliyet duruyor cüzdanında

25 nisan 2021 16:39

4. 3 sene falan oldu ehliyet alalı, aktif olarak son 7 aydır kullanıyorum. Şu lanet olası paralel parkı da %100 özgüvenle yapsam hiçbir şey kalmayacak. en dar yerlerden geçebilirim ama şu parkı yaparken o özgüven gelmedi bir türlü. Başlarda şerit değiştirirken bile geriliyordum bu arada. Ne kadar stres yaparsanız yapın, aktif olarak kullanınca hiçbir şeyiniz kalmaz.

25 nisan 2021 18:38