arabayı kaçırmak

arkadaşlar araba ile ilgili soru soran süslüyüm ben. 1 aydır pratik yapıyorduk babamla. artık hazır hissediyorum kendimi yalnız şöyle bir şey var ki kendi başıma sürmem lazım evham yapıyorlar. bir süslü arabayı kaçırmış öyle anlatmıştı. sanırım bu hafta içinde ben de böyle yapıcam ama hani kaçırmak gibi değil. 3-4 gündür artık hazırım ben bu hafta gidicem dedim olduğum şehire(onlar bende 85 km uzaktalar) . annem de başına iş aç da gör gününü dedi. bir şekilde kırmam lazım zincirlerimi. babama da söyledim baba ben gidicem bak dedim. dur sen dur daha pratik yaparız diyor. araba evin önünde yatıyor. napıyım süslüler sizce? (not: arabayı kendim aldım benim üzerime)

1. ehliyetimi de 2.5 yıl önce aldım bu arada

9 temmuz 2017 09:36

2. En en acemi halinizi üzerinizden attıysanız ve panik halinde gaz ve frenin yerini karıştırmayacak düzeydeyseniz sizi (iyiliğinizi düşünerek de olsa) durdurmasına izin vermeyin hiçbişeyin bence. Sizinle aynı şeyleri yaşadım ordan biliyorum. Ben zamanında cesur olmadım ve pişmanım açıkçası. Umarım sizin için daha güzel olur her şey:)

9 temmuz 2017 10:01

3. eğer kendinize güveniniz tamsa böyle bir çılgınlık yapabilirsiniz tabi. ama sizin yerinizde olsam tek başıma ilk seferde bu kadar uzak bir yere gitmezdim. hem onları endişelendirir hem de belki siz bir süre sonra ne yapacağınızı bilemeyebilirsiniz. ben olsam bikaç sefer şehir içinde gideceğim yerlere arabayla tek başıma giderdim. hem de onlar da anlardı iyi sürebildiğimi, daha sonra böyle bir planınız varsa onlara bahsedebilirsiniz.

9 temmuz 2017 10:03

4. Anladığım kadarıyla şehir değiştireceksiniz. Haber vermeden gitmenizi tAvsiye etmem, lastiğiniz patlar vs bir şey olur tek başınıza sıkıntı çekersiniz. Evimin dibinde hiç olmaz diye düşündüğüm yerde benim aracıma bir kadın çarpmştı mesela. Her zaman risk olduğunu unutmayın.

9 temmuz 2017 11:22

5. oncelikle ayni sehirde tek basiniza bir yerlere gidip gelin bence. birkac gun yalniz bir sekilde ayni sehirde dolasin, sonra uzun yola cikabilirsiniz bence neden olmasin

9 temmuz 2017 17:26