Evet evlenirdim. Hatta bazen doktor olmasın diye özellikle kriter koymam gerektiğini düşünüyorum bazı şeyleri gördükçe sjsj
Benim çevremde sadece 1 kişi ticaretle ilgilenen biriyle evli. Onun haricinde herkes doktor, bu tüccar olan adamda zaten kadının temposuna ayak uyduramadığından boşanma aşamasındalar.
muhtemelen ben de evlenebilirsem sonum doktorla evlenmek olacak sjsjs. ya birbirini anlama açısından aynı meslek cidden iyi oluyor. benim çevremde de doktor-doktor çoğunluk. ama yine de beklediğimden fazla meslek dışı evlenen çıktı. ya ama mesela doktor olmayan bi kız bana sorsa doktor erkekle evleneyim mi diye yaniii kişisine bagli tabi de tavsiye etmem galiba. fakültede bir cift vardı çocuk kiza prenses gibi davranırdı neyse ayrıldılar başka bir kizla evlendi böyle kiza karşı bir kasılmalar bir horozlanmalar şaşırmıştık. birkaç daha böyle gördüm ego patlaması yaşayan, garip.
Baska bir meslekten kızla evlendi*
Doktorla evlenilmez
1)hastanelerdeki sikiş ortamı
2)toksik ego
3)aşağılık kompleksi
Değmez yani
Allah Allah bizim öyle bir ortamımız yok ya, ego yönünden hele. Demek istemiyorum da y.vsak bir tane asistan var onun haricinde öyle birşey olmadı bugüne kadar. Aynı hastanedeyiz farklı bölümlerdeyiz,şu an için güzel gidiyor. Sadece annesi ikiniz de yoğunsunuz zor olur diyor da bilmiyorum. İş temposundan dolayı ben doktor harici biriyle evlenemem gibi zaten.
Ss bazı doktor beylerin annesinde yoğun bulmasaydın kendin gibi. doktor kız sana bakamaz annem, öğretmen bulsaydın tatili var sana da bakar gibi tribi var. Umarım öyle oğlum oğlumcu bir kaynanaya denk gelmemişsindir yoksa geçmiş olsun, bana biraz öyle geldi. Yoğunluk lafı bile geçmez yani aksine alışığız yoğunluğa yani nöbetler aynı güne ayarlaniyor hallediliyor. İki taraf da cerrahi branşsa bir tek çömezliğiniz pek görüşemeden geçer sonra rahatlarsınız nispeten.
A8 bu arada yurtdışına geçmek için bir miktar birikmiş para ve dil gerekiyor ondan sonrası prosedür. yurt dışına gecen hekim= iyi hekim, buradakiler kötu hekim değil yani sjsjs. Tabiki mühendisler kadar kolay geçemiyoruz orada mesleği saydırmak için bir süre uğraşmak durumunda kalıyoruz iyisi kötüsü farketmeksizin. Daha henüz türkiyeden pes etmeyen hekimler yani burada kalanlar.. yani umarım pes etmeyiz bazı şeyler daha iyiye gider.