aranızda bi an önce ölmeyi bekleyen var mı? çok uzun zamandır böyle düşünüyorum ama intihar etmek de istemiyorum? sizin bu hissiniz geçtimi?

1. Ben. Bu hafta icin psikoloğa gideceğim. Umarım hayatta tutunacak bir şeyler bulabilirim.

13 şubat 2022 23:06

2. Ben. Gırtlağıma kadar doluyum. Hiç bir şeye tahammülüm, mecalim kalmadı. Bir ara intihar bile mümkün geldi bana. Çok şaşırdım, ilk defa böyle bir his geldi bana.

13 şubat 2022 23:09

3. ölmek istemiyorum ama yaşamak da istemiyorum ben hayatımı değiştirmek istiyorum. belki sizin de öyledir.

13 şubat 2022 23:10

4. 12 yaşımdan beri var. 30 yaşımdayım. arada iyi şeyler yaşasam da hiç geçmedi.

13 şubat 2022 23:50

5. Süslüm ne durumdasın bilmiyorum ama senin hayatini yasamak isteyecek dünyada milyonlarca insanin olduğunu düşün. Gercekten de durum bu. Acil psikiyatriden randevu almani oneririm, cok acil. Gercekten 1 2 ay içinde iyi ki yaşıyorum diyeceksin.

14 şubat 2022 00:04

6. ben. daha fazlasını yazmaya mecalim yok sadece yalnız olmadığını söylemek istedim

14 şubat 2022 02:47

7. Bir an önce ölsem şeklinde değil ama bu şekilde yaşayıp da ölmek istemiyorum yani böyle gidecekse hep beynimin içi, alışkanlıklarım, maddi durumum vs yaşamama gerek yok diye düşünüyorum. 29 yaşındayım işsiz ve umutsuzum bezdim de açıkçası. Artık ne iş umrumda ne başka bir şey kabullendim gibi içinde olduğum durumu. Başkalarının hayatına bakıp yaşamayı onlar hak ediyor düzgün insan olan onlar her seti yoluna koymuş olan onlar diyorum içimden ve benim gibiler olmasa da olur diye düşünüyorum.

14 şubat 2022 03:55