aranızda edronax kullanan var mı ?

dikkat dagınıklıgı konusunda etki gördünüz mü ? concerta ve ritalin isimlerini duyuyorum bu konuda hep . bu ilaç ise kaygı için kullanılıyormuş sanırım , doktoruma defalarca unutkanlıgım dışında duygusal hiçbir problemım , uzuntum vs olmadıgını soyledım ama bu ılacı uygun gordu, bırıleri beni aydınlatırsa cok mutlu olucam arkadaslar benim için çok onemli . diyeceksiniz ki işin uzmanı onu gereklı görmüş , ama araştırdıgımda bu ilactan dıkkat dagınıklıgı ile ılgılı fayda alan ınsan pek görmedım yani. ozelden , anonım hiç farketmez cevaplarınızı beklıyorum .

1. acaba unutkanlık probleminiz psikiyatrik değil de başka bir nedenden kaynaklı olabilir mi ? B12, kansızlık vs. çok klasik farkındayım ama yine de bazen gözden kaçabiliyor benim de gittiğim bir doktor sadece odaklanamıyorum dediğim için dikkat eksikliği teşhisi koymuştu. doktorumu değiştirdiğimde teşhiste bu kadar rahat olunmayacağını anlamıştım mesela

8 ekim 2017 21:18

2. iyi geceler , cevabınız için tesekkur ederim. En son gittigim alan psikiyatri oldu hatta sevk edıldım. Tüm tahlillerim normaldi yani . Teşhis konusunda ben de cok tatmın olmadım ama her seyı unuttugum , hiçbir şeye dikkatımı veremedigimin ben de farkındaydım yani altında başka bir sey aramadım , duygusal anlamda da bir sıkıntım olmadıgı için depresyona vs de baglamadım yani.

9 ekim 2017 01:11