aranızda fransızca öğrenen var mı?

nelerden faydalanarak öğreniyorsunuz merak ediyorum.bende başlamak istiyorum fakat nasıl bir yol takip edilir bilmiyorum

1. Sıfırdan başlayacaksanız önce dualingo, memrise, busuu gibi appleri indirerek seviye seviye temel diyalogları öğrenirsiniz.

YouTubeda fransızcaöğreniyorum diye bir kanal var orada A1 dahil ilk seviyeler için çeviri yaparak ilerliyorlar. Birkaç YouTube kanalı daha gördüm a1den başlayarak ders anlatımı şeklinde ilerleyen. Şuan isim isim hatırlayamadım ama yazarsanız bulursunuz.

France24, franceinter gibi radyoları indirip günlük dinlemenizi tavsiye ederim. Bol bol edith piaf, dalida dinleyin fransızca ları çok temizdir. Kulağınız alışır.

Bu şekilde en azından başlangış diyalog kurabilir kendinizi tanıyacak seviyeye gelirsiniz.

Ancak gerçekten öğrenmek istiyorum diyorsanız ders almanızı öneririm fransızca tek başına bu şekilde öğrenilecek bir dil değil çünkü. Gramer yapısı çekimleri dil yapısı çok farklı. Uzun emekler vermeden öğrenilecek bir dil değil.

3 şubat 2021 00:36