aranızda itaatkar olan var mı?

herkese selam süslüler. ben bir itaatkarım ve aranızda benim gibiler var mı merak ediyorum. dışarıda gayet 'normal' çiftler gibiyken sevgilim ile evin içinde itaatkar sahip ilişkisini benimsiyoruz. ona evde sürekli sahibim veya efendim diyorum. o iyi bir cerrah, ben anaokulu öğretmeniyim, toplum tarafından sevilen bir çiftiz, dışarıdan bakıldığında sadece sevgilim biraz daha kararlara el atan taraf gibi görünüyor ama evde işler çok başka. bu arada gerçekten çok mutluyum ve bir soru işaretim olduğu için değil gerçekten merak ettiğim için soruyorum :) daha önce böyle şeyler yaşayan, bundan iyi veya kötü şeyler çıkaranlar var mı?

1. Ne diyon ablacım

evde işler nasıl çok başka?

12 eylül 2021 23:12

2. Merak ediyorsaniz dom-sub yada master-slave iliskisi yasayan insanlarin ilk agizdan deneyimlerini paylastigi bir cok youtube kanali, reddit'te subreddit falan var. bir ara merak edip arastirmistim biraz. Yatak odasinda sinirli kalmasi kosuluyla ilgimi de cekmisti ama yasam tarzi olarak benimsemek hic benlik bir sey degil mesela.

12 eylül 2021 23:23

3. Fifty shades of süslü

12 eylül 2021 23:47

4. Keanu siktir git

13 eylül 2021 00:54

5. Teşekkür ederim tavsiyeler için anonim2. Ben de en baştan araştırma yapıp sınırlarımı çizdim, istemediğim şeyler asla yaşanmıyor. Sanırım sadece yalnız hissetmemek için açtım bu soruyu ☺️

13 eylül 2021 01:36