aranızda saç ektiren var mı????

erkek tipi saç dökülmem var asla saçımın ortası düzelmiyor. sadece o kısma saç ekimi yaptırabilir miyim?

1. Aynı derde sahibim. Ekim ile ilgili bilgim yok ama minoxil kullandın mı süslü? Söyledikleri gibi kullandığın süre boyunca çok iyi etkileri oluyosa gerekiyosa ömür boyu kullanıcam. Saç bir kadın için ne kadar önemli ya :(

8 ocak 2020 22:16

2. başlıktaki kardeşlerim karşıma bir cin çıksa ve vücudunla ilgili tek dilek hakkın var dese sağlıklı gür saçlar derdim hiç düşünmeden :( minoksili hergün kullanmak zor azıcık olan saçımı daha da yağlandırıyor ve ilk başlarda dökülmeyi artırıyor. tıp neden bu konuda çaresiz yahu. ben de ektirmeyi çok düşündüm ama başarı oranı çok düşük, acılı ve çok pahalı araştrmalarıma göre.

9 ocak 2020 00:00

3. minoxili bir seneden fazladır kullanıyorum süslüler. istediğim verimi alamıyorum fakat şimdilik tek çare olduğu için de bırakmıyorum. evet ömür boyu kullanmak gerekiyor fakat artık uğraşmak istemiyorum. mezoterapi, prp tarzı şeyler de yine dönemlik etki yapıyor tek kalıcı çözüm saç ekimi gibi duruyor fakat herhangi bir bilgim yok.

9 ocak 2020 00:13

4. Valla ben de en son çare olarak düşünüyorum. Yıllarca gür gözüksün diye kaynak kullandım, onu yaptım bunu sürdüm yok kedi kuyruğu kadar saçım var. İster tutsun ister tutmasın %20 tutsa şimdiki halinden iyidir.

9 ocak 2020 12:12