arayıp sormuyosun diyen arkadaş acil yardım ?

arkadaşlar uzun zamandır işsizim ve eve kapandım. çok yakın oldugum bi arkadaşım da evlendi. onu bile arayıp sormadım yani herkesi kendi haline bıraktım. düğünden sonra aramadım. düğüne gittim tabi ki . neyse çok ayıp oluyodu ama işsizim ve evlerine hediye alıp gidemem yani ve konuşacak konum bitti resmen. neyse arayıp sormadım sonuç olarak. zaten onun kendi yeni hayatına alışması lazımdı. dün de mesaj attı. iyice utandım ama havadan sudan konuştuk güldük falan mesajda. iyi dedim mesafe bianda kapandı. aramasak da hesap sormadı derken sonra konu arayıp sormadın hiçe geldi. of ne güzel konuşmuştuk şimdi ben ne diyim yani. biraz uzaklaştım ama ona tavır falan almadım yani . elbet arıycaktım . neyse mesajı görüldü bile yapmadım o an ne desem bilemedim. bide bi sınava gircem ona hazırlanıyodum bahane aklıma gelmedi . iyice stres yaptım bir daha ayıp etmiş oldum mesaja dönmeyince. şimdi kızlar ben ne diyim . niye arayıp sormadın diyen birine ne cevap verilir?

1. Doğruyu söyleyin tabiki yakın arkadaşınızsa anlayışla karşılayacaktır. Elim boş gelmek istemedim mahcup hissettim kendimi işsizlik beni iyice eve kapattı diyin.

26 aralık 2018 13:18

2. Süslü ben açıkça içinde bulunduğum durumu anlatıyorum ya ne var ki bunda? Her şey insan için herkesin zorluk yaşadığı bir dönem oluyor mutlaka istemesek de. Durumum da sizinle aynı bu arada.

26 aralık 2018 13:19

3. olabilir zaten işsizlikle ilgili bişey yazmak istiyodum. kafamda bi toparlayım da. zaten mesajlaşmayı sevmeyen biriyim iyice beynim durdu

26 aralık 2018 13:19

4. açıkça söyleyin kusura bakma ancak dönüs yapabiliyorum arayip soramadim gelemedim cünkü maddi durumum iyi degil cekindim hediye alıp gelemedim diye ayrıca sınava hazırlanıyorum bir yandan kafam cok doluydu diyin bu kadar zor degil süslü.

26 aralık 2018 13:20

5. ee kendi arasaymış siz 3 ay 1 gündür aramıyorsanız o da 3 aydır aramamış sonuçta. Salla süslü. Seni çok iyi anlıyorum. ben de işsizken böyle bir bunalıma girmiştim kısa süreli. Benim en yakın arkadaşım bıkmadan her hafta aradı beni bazen aradığında açmayacak kadar depresyonda hissediyordum mesaj atıyordu. Ama noldu geçti günler. Şimdi o bir arıyorsa ben 5 arıyorum çünkü o benim en değerlim.

26 aralık 2018 13:20

6. Süslü öncelikle diyim bu kişi senin yakın arkadasin değil. Yakın arkadasin olsa senin issiz ve psikolojinin bozuk olduğunu bilirdi anlardi. Aynı süreç içinden geçtim bende herkesle bağımı kestim numaramı degistirdim yalnız kalmak için aylarca numaramı vermedim arkadaşlarım durumu bildikleri için niye aramadin diye sormadilar bile.

26 aralık 2018 13:21

7. 2.süslüm haklısın da ne biliyim o an beynim durdu resmen. ben biriyle konusurken oo hiç aramıyosun demem o an aramış konuş gitsin işte. o yüzden stres oldum ne yazacagımı bilemedim. ama haklısınız yani doğruyu yaz gitsin işte hahah

26 aralık 2018 13:21

8. 5.süslü yazıyorum :d

26 aralık 2018 13:24

9. 6.süslü kesinlikle haklısın. ama o evlendi diye benim aramam gerekiyodu heralde. çok şanslısın gerçekten

26 aralık 2018 13:26

10. aynen o da evliliğe alışıyodu mutluydu falan. görüyodum fotolarını. işte ben de kendi hayatı toparlamaya çalışırken arada kaynadı.

26 aralık 2018 13:31