arda ve sinem neden ayrıldı, ilişkileri neden bir yere varmadı süslüler? bu ara xte çok görüyorum merak ettim?

1. Arda Turan Japonya takımına mı ne transfer olmuştu ya da başka bir ülke, sinemde beraber gitti, senelerdir nişancılar zaten. Nişan uzun sürüp evliliğe bağlanmayınca önüne baktı. Sürekli ardanın aldatma haberleri vs. Çıkıyordu bir de. Onun da etkisi olmuştur.

18 ağustos 2024 12:49

2. Arda sürekli aldattı kızı, şimdiki karısı da o zamanlar ardanın arkadaşıydı.

18 ağustos 2024 12:49

3. Ardanın annesi sinemi istemiyor diyorlardı o dönem. Arda da anacı olarak yalıyordu kızı. Kankam diye sinemle tanıştırdığı kızla evlenmesi zaten ne bol olduğunu gösteriyor.

18 ağustos 2024 12:53

4. Bir de evlilik adamı da değildi bence sinemi oyaladı hep. Şimdiki karısı ile sevgiliyken de hamile haberi çıktı, yalanladılar biz öyşe insanlar değiliz de bilmem ne diye sinirlendi arda sonra evde cb nin şahitliğinde nikah kıydılar. Sonradan hamile olduğu anlaşıldı. Şimdiki eşi de birkaç röp. Da ne zaöan evleniceksiniz diye annesinin arkadaşlarının bile sorduğunu söyledi. Yoksa evlenirler miydi belli değil. Kız da okumuş etmiş, zengin aile kızı ama bunlar yeterli değil demek ki

18 ağustos 2024 12:53

5. yalıyordu kızı ne be jfkfjfgd

Oyalıyordu kızı

18 ağustos 2024 12:58

6. Ay bu arda kendini ne sanıyorsa. Sinir oldum. Bir de asıl hikayesi fln yazmışlar sinem için.

18 ağustos 2024 13:05

7. türkiye'nin beckham'ı sanıyorlar kendilerini. aslıhan'ın tiplerine bakın.

beckham açgözlülük yapıp ne zaman dolandırıldıysa lol

18 ağustos 2024 13:18

8. Arda sinem'i sürekli aldatıyormuş. Sonra bi gün Sinem de "bayan hatası" yapıp onu aldatmış. Ayrıldilar sonuç olarak bfhfnfh

18 ağustos 2024 13:45

9. İftar yemeği vlogu var karısının youtubeda sanırım. Ardanın ailesi bildiğin köylü. Giyimleri, konuşmaları, davranışları vs. O yüzden arda zamanında ne oldum delisi oldu. Görmemişin teki. Sinem ona 10 gömlek fazlaydı zaten.

18 ağustos 2024 13:46

10. A4, cok guldum ya bence ilk yazdigin daha dogru:d