arkadaşımın eski sevgilisi ile flörtleşiyoruz, ne yapacağım ?

kızlar üniversitede çok yakın arkadaş olduğum birisi vardı. bu kız arkadaşım ile 5 yıl hep yan yanaydık öyle söyleyeyim. arkadaşımın ise yine aynı fakülteden 2.5 yıl ilişki yaşadığı bir eski sevgilisi var. biz üniversiteden mezun olalı 3 yıl oldu.onlar mezun olduktan birkaç ay sonra ayrıldı. tabi okul bitip farklı şehirlere taşınınca arkadaşım ile de aramıza mesafe girdi, eskisi gibi görüşmüyoruz. arkadaşımın eski sevgilisi kasım ayında benim çalıştığım şehire taşındı. o zaman da geldiğinde bana yazmıştı instagramdan. birkaç ev bulmuş mahallelerini sordu nasıl yerler filan diye. geldiğinde de ben yemeğe filan çıkarmışım. bunlardan da arkadaşımın haberi vardı, arayıp anlatmıştım bana yazdı filan diye. bundan sonrasında biz ara ara haberleşmeye devam ettik. aynı fakültede okuduk, mesleklerimiz de aynı. her görüştüğümüzde de arkadaşıma haber vermiyordum. biz ise zamanla daha sık görüşmeye başladık. benim arkadaşlarım ile tanıştı filan. bu sırada biz de samimi olduk tabi ve artık aramızda bir şeyler var. flörtleşme ve belki daha fazlası. birkaç kere benden hoşlandığını ima etti, buluşmalarda elimi tuttu filan. dürüst olayım bende ondan hoşlanıyorum. ama arkadaşım da aklımdan çıkmıyor. bunun o da farkında hatta geçmişte yaşadığım ilişki bitti, üzerinden çok zaman geçti bunun hala hayatımı etkiliyor olması çok saçma gibi bir şeyler dedi. şu an evet çok samimi değiliz, görüşmüyoruz ama o zaman çok yakındık. diğer yandan da ondan çok hoşlanıyorum ve beni kendine çekiyor. kendimi öyle arada sıkışmış hissediyorum ki. zamanda geriye gidebilsem bana yazdığı mesajlara cevap bile vermez hiç bu hale getirmezdim. ama şu an görmediğim gün özlüyorum. siz arkadaşımın yerinde olsanız ne yapardınız, ne düşünürdünüz? benim yerimde olsanız ne yapardınız? ben ne yapmalıyım hiç bilmiyorum kızlar.

1. Allah senin gibi arkadaş görünenlerden korusun derim

6 mayıs 2019 21:43

2. Fazla detay yalanın en iyi belirtirisidir sevgili trol. Ne boş vaktiniz var böyle şeyler için ya. Bu kadar mı yıkıksın

6 mayıs 2019 21:43

3. Diş hekimi misiniz?

6 mayıs 2019 21:45

4. Evet diş hekimiyim

6 mayıs 2019 21:47

5. 5 yıl okumuşlar. Diş hekimliği ve eczacılık 5 yıl. Kasım ayında da dus açıklandı atamalar yapıldı. Kasımda taşındı deyince aklıma o geldi. Bende hazırlandım sınava çünkü oradan biliyorum

6 mayıs 2019 21:51

6. Dünya üzerinde yakınlık kurduğunuz arkadaşınızın eski sevgilisi harici erkek kalmadıysa çok normal. Diğer türlüsünü midem ve aklım kabul etmiyor.

6 mayıs 2019 21:56

7. Sorunuza da cevap vereyim. Ben arkadaşınız olsam evet üzülürdüm ama çok da sıkıntı değil. Ayrılalı ne kadar zaman geçmiş. İnsanlar duygularına engel olamayabilir. Bana çok da kötü gelmedi. Eğer bir ilişki yaşamak istiyorsanız siz anlatın arkadaşınıza. Zaten çok samimi değilmişsiniz, böyle de devam eder.

6 mayıs 2019 21:57

8. Tabi ki tek insan o değil. Aramızda üniversitede hiç bir şey yoktu. Neyse işte sormadım sayabilirsiniz.

6 mayıs 2019 22:00

9. Farkında mısınız çocuk çok yakın kız arkadaşının iki buçuk yıllık sevgilisi bak flörtü değil. Ve bu dönemde kızla da çok samimiler bunu normal karşılayanlar kendi arkadaşlık ilişkilerini sorgulasınlar. Rahibe teresaymış bir de ne alakası varsa

6 mayıs 2019 22:05

10. ayrılmışlar bitmiş gitmiş üzerinden zaman geçmiş, eski sevgili olunca üzerine tapulu mu oluyor anlamıyorum zaten iyi giden bi ilişki olsa ayrılmazlardı.. , arkadaşın olsam normal karşılardım, bu eski sevgililik olayının fazla abartıldıgını düşünüyorum.

6 mayıs 2019 22:11