1. alkol gazıyla ya da ne bileyim ortamın samimiyetin büyüsüne kapılıp hoşlanmadığın biriyle istemediğin bir samimiyet yaşamayacaksan ya da onun o niyetle yaklaşması seni kırmayacaksa git süslü
- süslü
- bürokrasi
- diğer
- linki kopyala
- şikayet et
arkadaşımın evine gideceğim ama?
umarım kimse çıkışarak cevap vermez diye ümit ederek soruma geçiyorum. çalıştığım sektörden biriyle tanışmıştım yaklaşık 2 ay olmuştur. çok sık olmasa da bir şekilde iletişimde kaldık. aynı yerdeysek mesela iş ortamında bana haber veriyordu vs. ayrıca sohbeti iyi eğlencelidir. benim bu sebeple ona kanım ısınmıştı ama yakın arkadaşlık anlamında asla hoşlanma yok.hoşlandığım başka biri var zaten. şimdi bu arkadaş geçen hasta olmuştu ben de fazla bir iyi niyetli olduğum için sık sık durumunu sormuştum. bu onu sanki yanlış algılar gibi düşünmeye başladım. çünkü kız arkadaşımla konusu açıldığında öyle düşünebileceğini düşünerek kafamı karıştırdı. yarın ise önceden verilmiş bir söz üzerine işte sonra evine gidecektik. şimdi bana bira filan alayim mi sorunca arkadaşım yine niyeti başka olabilir dikkat et dedi. benim kafamı bi daha karıştırdı. ben bariz çocuk da bir ima görmedim ama böyle konularda biraz saf olabilirim de. sizce arkadaşımın haklılık payı var mıdır gece gece aklıma takıldı sormak istedim sizlerin görüşlerine güvendiğim için
- cevaplar
- linki kopyala