arkadaşım yok, sevgilim yok, işim yok?

uzun zaman sonra ilk defa bu kadar kötü oluyorum. 3 gündür atlatamıyorum. 4 senedir hayatım aynı, hiç değişiklik yok. değişiklikler yaptım ama kaldığım yerden devam etti hep. çok yalnızım. ve bundan sonra ölene kadar bu evde,odada, yatakta böyle düşünerek aynı kalacağıma inanmaya başladım. daha fazla anlatmak bile istemiyorum. kendi kendime hep bir şeyler için çırpınmaktan yoruldum. kimse için değerli ve vazgeçilmez olamıyorum. ailem bile gözden çıkarabiliyor.  bir sorum yok, yarın da böyle olacak geçmeyecek bu. herkesin hayatında olan o değişimler bana olmaz. ben nereye gidersem gideyim ne yaparsam yapayım tam bu noktadan başlıyorum hep.

1. ben yazsam inan aynısını yazardım. birebir aynı durumdayız ve aynı düşünüyoruz süslü. kaç yaşındasın peki ?

8 kasım 2021 22:38

2. Bende de sevgili arkadaş falan yok böyle sap gibi yaşamaya mahkumum nalet olsun ki

8 kasım 2021 22:46

3. 26 yaşındayım ve hepsini yaptım süslü. 100'ün üzerine yere başvurmuşumdur. Arkadaş ilanı da verdim, bumble'da indirdim hem arkadaş hem sevgili belki bulurum diye. Hiçbiri olmadı. Eskiden tanıdığım insanlarla bağlantıda kalmaya çalıştım. Evden de çıkıyorum her gün gidiyorum oraya buraya ama yok yok yok. Yaşamayan gerçekten bilemez. Çabalasan da bazen olmaz. Belli bi çevren olmadığında ne arkadaşın oluyor ne ilişkin. O çevreyi oluşturmaya da gittim kursa falan. O anlık iyi oluyor cana yakın biriyim arkadaş oluyoruz ama devamı gelmiyor mesela. Çünkü insanların hepsinin var zaten arkadaşı eşi dostu.

8 kasım 2021 22:51

4. Süslü sen ben misin:( nerede yaşıyorsun:(

8 kasım 2021 22:57

5. İstanbul'dayım süslü. Perfume süslüm mahvettin beni çok teşekkür ederim çok duygulandım:(

8 kasım 2021 23:01

6. Ay ayni boyle bi soru acmistim. Artik yalnizlik tak etti tinder benzeri bi uygulama indirdim hoslanmasam da sirf iki insan yuzu goreyim diye. Coktan iki bulusma ayarladim bile :) o heyecan bile iyi geliyo tavsiye ederim

8 kasım 2021 23:02

7. @7 hangi uygulama kiz

8 kasım 2021 23:03

8. Süslü bana da yazabilirsin

8 kasım 2021 23:14

9. Bi WhatsApp grubu açılsın artık yav bu arkadaşsız işsiz ve sevgilisiz insanlar bir araya gelsin 😢😢

8 kasım 2021 23:23

10. Katılıyorum a8