arkadaşıma bride to be düzenlemek istiyorum nerden başlamam lazım?

süslüler hiç ama hiç bilgim yok. bakıyorum ama bulamıyorum neler yapmam gerektiğini. yazlığımın bahçesinde organize etmeyi düşünüyorum. organizasyon firması değilde kendim ilgilenmek istiyorum. tecrübeli süslüler beni bilgilendirirse çok sevinirim

1. bride to be ne ya? bekarlığa veda mı? bridal shower mı?

17 haziran 2022 11:14

2. Arkadasinizin haberi var mi? Yani yazligin bahcesinde yapilabilir, planlama konusunda destek isterse yardimci da olursunuz ama bence gelinin kendisi yapsin organizasyonu. Siz daha once hic yapmamissiniz tek basina altinda kalkamazsiniz ve gunun sonunda siz kotu olursunuz. Arkadasiniza soyleyin iste istersen bizim yazligin bahcesinde olabilir diye. Kafasinda nasil bir organizasyon var vs ona gore ilerlersiniz.

17 haziran 2022 11:18

3. Süslü sanırım bahsettiğin bekarlığa veda doğrultusunda bir eğlence. ben de en yakın arkadaşım için teknede organize etmiştim. Öncelikle kaç kişilik bir organizasyon planlıyorsun? Konsepti nasıl olacak? Biz bridesmaid yazılı mayolar giymiştik mesela. Yiyecek, atıştırmalık vs. konusunda Pinterest bana oldukça ışık tutmuştu. Süs eşyaları için ise trendyolda bride to be yazınca envai çeşit ürünler çıkıyor ama sana tavsiyem set olarak almaman yönünde olur çok dandik gelmişti ben set olarak satın aldığımda. Ve en önemlisi müzik listesi bunu atlamamanı öneririm.

17 haziran 2022 11:20

4. Ben de ilk kez yapmıştım bu arada ama yine de yakın bir arkadaşınız varsa en azından fikir açısından size destek vermesi iyi olabilir iyi eğlenceler diliyorum şimdiden 😊

17 haziran 2022 11:25

5. ay evet süslüler bekarlığa veda tadında bir şey olacak. en fazla 10 kişilik. mayolu çok güzel fikirmiş.

17 haziran 2022 11:27

6. Kültürümüzü silkeyim güzel ne varsa karşılar

17 haziran 2022 12:04

7. Bu organizasyonu düzenleyen yakın arkadaşlar her şeyi kendileri mi karşılıyor masıl yürüyor bu işler? Mesela bir yazar tekne kiraladım demiş, tekne ücreti, içkiler, yiyecek süs vs bunları siz mi karlılıyorsunuz? Cevap veren beğenirse bildirim gelmesi için sevinirim, teşekkürler.

17 haziran 2022 12:54