arkadaşıma ne zaman biriyle ilgili bir şey anlatsam engelle diyor?
biriyle ilgili ne zaman bişey anlatsam çok kafaya takıyorsun diyor. o böyle dedikçe ben daha fazla sinirlendiğimi farkettim. taze bir olayı anlatıyorum ve heyecanlı anlatıyorum engelle o halde diyor. kendisi ama böyle biri değil, biri ona karşı yanlış bir şey yapsın en basiti kalemini alsın (sallıyorjm şuan) geri vermesin asla kalemimi geri vermedin demez hiçbir şey yokmuş gibi davranır, görüşür, konuşur vs ama kalemimi vermedi diye de anlatır.
ben de dedim ki az önce bence sen önce hayatındaki x kızı engelle. şoktayım şuan dedi. ben de dedim ki seninle bir şey paylaşmaya çalışıyorum ve her seferinde engelle diyorsun iyi geceler dedim. iyi geceler dedi.
yakın arkadaşım ama ben şu konhda ona güvenemiyorum mesela bir gün bana bozulsa yine gelir benle hiçbir şey yok gibi konuşur ama hisleri mesafeli olur. ben anlamam belki ama bana uzak oluşundan bunu hissederim. yani bu bana biraz ikizyüzlü bir hareketmiş gibi geliyor çünkü ben onun neye bozulduğunu bilemem gelip bana söylemezse ya da hareketleriyle belli etmezse açık şekilde.
sizce ne zaman bir şey anlatsam engelle demesi ya da karşı tarsfı savunması normal mi?
bugün de bi arkadşaım aradı beni delirmiş gibi ağlıyor ama telefonda bunu ona dedim normal olabilir diyo? kaçımızı her gün biri telefonda hüngür hümgür konuşamayacak kadar ağlayarak arıyor? bu davranış normal mi?