arkadaşla sonradan sevgili olmak?

arkadaşınızı sevgiliniz yaptığınız oldu mu? sonunda neler gelişti?

1. süslü bir yıldan biraz daha uzun süren bir ilişkimiz oldu. Ayrıldıktan sonra uzun süre kopamadık gibi bir durum oluştu. Tamamen bittikten sonra hiç görüşmedik. Bilmiyorum pişman değilim galiba süslüm ya.

19 şubat 2023 22:55

4. düşünüyoruz ss.

19 şubat 2023 23:08

5. Evlendik

19 şubat 2023 23:16

6. Bence çok güzel oldu. Arkadaşınızı sevgiliniz yapamıyorsanız sevgilinizi arkadaşınız yapmalısınız. Cinsellik konusunda sevgilimle konuşurken kolay kolay gerilmiyorum örneğin. Orgazm olamadığımı konuşmak mesele değil, utanç verici insanlık halleri belki bir tık daha az problem, konuşabileceğimiz çok zengin konular var vs. Böyle anlaşabilen iki insan birbirinin Kişisel alanına dikkat edince hiçbir sorun olmuyor ilişkide. Örneğin ben İnsanlarla iyi anlaşıyorum sanırım ama çok bağlandığım için Sevgilim dışında yakın arkadaşım yok. o dengeyi ayarlamaya uğraşıyorum şu an. Bir başka dezavantajı, ilişkinin başlarında çok kıskanç biri olduğum için biz arkadaşken konuştuğu kişileri, bana anlattığı şeyleri uzun süre kafaya takmıştım. Ayrılırsak yan gözle baktığım arkadaşlarımla öyle şeyler konuşmayacağım swh

19 şubat 2023 23:19

7. yakın bi arkadaşımla sevgili olduk, 1 sene sürdü. ayrıldık. yakın arkadaşımı kaybetmiş oldum, pişmanım.

19 şubat 2023 23:23

8. 7 senedir evliyiz, 12 senedir de beraberiz. Geçmişini bilmek biraz kötü oluyor bence.

19 şubat 2023 23:48

9. Asıl bu ilişki yürür yani. Evlenilir, mutlu olunur. İnsan sevgilisiyle/eşiyle önce arkadaş olmalı.

20 şubat 2023 00:34

10. Süslüm ben yaptım onu cok sarmadı ya yani seviyordum ama aşık değildim bu benle alakalıdır ama başta o ilk etkilenme olmadığı için herhalde ben yapamadım karşımdaki insan da sıkıcıydı gerçi ya.Ama olur hala savunuyorum olur çünkü biraz yaş tahtaya basmamak oluyor en azından tanıyorsunuz biliyorsunuz olursa olur olmazsa .Denemekten zarar gelmezz

20 şubat 2023 00:48