1. suslucum bir arkadaşımın annesi benden gözlerim çok anlamlı bakıyor diye nefret etmişti, gerçekten nefret. şaka gibi ama bu isler bizde değil karşı tarafın bize baktığı gözde ve zihniyette bitiyor
- süslü
- bürokrasi
- diğer
- linki kopyala
- şikayet et
arkadaşlarımın ailesi beni sevmiyor ve bir arkadaşımla olan sorunum?
süslüler genelde arkadaşlarımın ailesi beni sevmiyor ve bundan rahatsızlık duymaya başladım. duymasam bile ailelerinin benden görüşmesini istemediklerini düşünüyorum o da sürekli bi şeyler yapalım diyen bir fikir ortaya atan benim olmamla alakalı. geçenlerde arkadaşım açık açık dedi babam seni sevmiyor diye. bir kere de başka bir arkadaşımla konuşurken annesinin yine mi o kızla konuşuyorsun demesini duydum. böyle rahatsız olduğum için hiç arkadaşlarıma gidesim gelmiyor kendimi rahatsız hissediyorum. sizce bu normal mi ? neden böyle oluyor ki? ikinci sorumsa bir arkadaşımın sürekli benle aynı şeyleri alması veya yapması. mesela ben bi çanta beğendim aldım o da beğenip alıyor. 1 oldu sorun etmedim hatta severim öyle şeyleri ama 3 çantamız 3-4 kıyafetimiz vs hep aynı. ben alıyorum benden görüyor o da alıyor. (kozmetikte bile bu geçerli) sizce neden böyle yapıyor?
- cevaplar
| cinsiyet: | kadın |