arkadaşlarım neden böyle davranıyor?

soru yorumda arkadaşlar

1. Merhaba kızlar belki de bana öyle geliyordur ancak yine de bir sormak istedim. Üniversiteye gidiyorum ve altı kişilik bir grubumuz var. Benimde notlarım ilk dönem baya kötüydü. Son birkaç haftadır ben her boş fırsatta Kütüphaneye gidiyorum ki vizelerim güzel geçsin. Bu hafta garip garip davranmaya başladılar. Bir tanesi ders sırasında sürekli bana bakıp geri dönüyor not alırken farkettim dönüp gülümsediğimde yüzüme boş boş baktı geri döndü. Sonra defterimdeki notları kontrol etmeye başladı. Bugunse asla beklemediğim diğer arkadaşlarım bana tavır aldılar. Hepimiz beraber gidiyoruz eve çünki semtlerimiz baya bi yakın ama yol boyunca beni gçrmezden geldiler yanlarında yürürken hızlanıp geri bırakıyolar bişi söyleyince takmayıp kendi aralarında gülüşüyorla felan bana öyle geliyodur diye aohbete girmeye çalıştım ancak bu seferde ölüm sessizliği oluyor. Derste resmen beni yok saydılar benden bakmak yerine iki sıra öteye ne yaptın diye soruyo felan benden bak diyince hıhı felan yaptı bir tanesi. Sonra kemdi aralarımda gülüşüp durdular noldu dedim daha da gülüp boşver yapıyorlar. İlahi elif felan diyorlar. Suçum ne bilsem özür dileyeceğim ama hiçbişi yapmadım eminim. Bana bir yol gösterin ne olur ne yapacağımı şaşırdım sınavlarım olduğu halde ağlaya ağlaya oturup düşünüyorum

27 mart 2019 12:56

2. Suslu iletim kurmayi denesen mesela? Sor neden boyle davraniyorsunuz bilmeden bir hatam mi oldu diye? Baktin hala seni takmiyorlar ya da sacma sapan bir seye kusmusler arkadasligini bitir. Hayat cok kisa kimse icin aglamaya , uzulmeye degmez. Bir de bir dusun belki bilmeden kiracak bir sey yapmissindir.

27 mart 2019 12:59

3. çok gıcık oluyorum böylelerine ya. çekemedikleri birşey vardır illaki. hala onlarla takılmaya çalışmanız çok saçma. tek başınıza oturup ders çalışmanız daha iyi. bir grup gerzek için üzülmeye değmez

27 mart 2019 13:05

4. Seninle dalga geçiyorlar da ondan. Senin aldığın ders notlarının işe yaramaz olduğunu düşünüyorlar. Ben senin yerinde olsam iletişimimi komple keser, tüm üzüntümü sınavlara yönlendiririm. Konuşmaya çalışman bir şey değiştirmez. Değiştirecek olsa sen sohbete katılmak istediğinde ölüm sessizliği olmaz ortamda. Şu an hepsi senin sınavlarda çuvallamanı bekliyor ki yüzüne vursunlar. Yapabileceğin tek şey üzüntünü, hırsını ders çalışmaya yönlendirip sınavdan alacağın iyi notlarla ağızlarının payını vermek.

27 mart 2019 13:05

5. İkinci anonim teşekkür ederim önerdiklerin için ama eminim sorsam sana öyle gelmiştirden başlayıp bizden uzaklaşan sensine gelecek konu. Oysa ki onlr böyle davranıyor diye ben uzaklaşıyorum

27 mart 2019 13:17

6. Çok haklısınız üçüncü anonim ancak benim çekememezlik yapılacak birşeyim gerçekten yok ortalama güzellikte bile değilim zaten notlarımı söylemişti. Tek başarım okula  belli bir sırada girmem ama o da taa sınav zamanı yani zaten başladığından beri çalışıyorum ama notlarım düşük  hani görüyorlar da çabaladığımı bir sınava çok çalıştıö ancak kötü alınca bıyık altından bi garip şeyler yaptılar ben niye böyle oldu diye üzülürken

27 mart 2019 13:20

7. Haklısınız dördünci ve beşinci ananoim ben yapacağımı yaptım zaten ki gelmedikleri günlerde daha onlar istemeden notları filan tıyorum onlarsa gelmediğim günlerde neden istiyosun ki benim yazım kötü anlamazsın felan diyorlar çok haklısınızyapılacak şey onlara derslerle yanıt verip hiç takmamak ama inanılmaz zoruma gitti bu durum bi insan neden arkadaşı da başarılı olsun istemez ki birde ben yüksek alıcam çalışıyorum artık dediğimdede yap sanki çok kolay demişlerdi

27 mart 2019 13:25

8. Çünkü o insanlar gerçek arkadaş değil de ondan. Başarılı olmanızı gerçek dostlarınız ister. Diğerleri yapamayın diye bekler. Üzülüyorsunuz anlıyorum ama üzüldüğünüzü asla belli etmeyin. Kendinizi komple geri çekin ve sadece derslerinize odaklanın. Yazdıklarınızdan sonra eminim sohbete katılmaya çalışmanızla bile dalga geçmişlerdir. Çünkü onların istediği bu. Siz kendinizi uzaklaştırırsanız daha iyi olur. Çekememeleri için illa çok başarılı olmanıza ya da çok güzel olmanıza gerek yok. İnsan olmanız yeter.

27 mart 2019 13:37

9. Soğuk ve ters olun Ya böyleleri bundan anlar ve iletişimi kesin . İnsan olsalar ölüm sessizliği kendi aralarında kıkırdaşmalar bıyık altından gülmeler yapmazlar. Biliyorum bu tipleri cidden sinir oluyorum ilk zamanlar çok naiftim niye ters ki diye düsünürdüm simdi agresifim ben de o tiplere karsı ters davranıyorum yavru köpek gibiler simdi herkese anlayacağı dilden konusmak gerekiyor.

27 mart 2019 13:49

10. İste böyle böyle nice naif ve kibar kızlarımızın icinden fettan cazgırlar cıkardılar :d

27 mart 2019 13:51