arkadaşlarınızın olası flörtü kendine çevirmesi?

soru yorumda

1. 23 yaşındayım ve silik bir karekter olduğumu kabul ediyorum. Hiç hoşlandığım/aşık olduğum bir kişi ile hiç sevgililik mertebesine çıkamadım. Arkadaşlarımın da bunda etkisi oldu bu insanları tam hayatımdan çıkarıp oh be demişken tekrar başıma geliyor sanırım. daha önceden yakışıklı ve hoş bulduğum çocuğun de içinde bulunduğu arkadaş grubumuz ile bir yere davet edildik. Arkadaşlarım da biliyordu bu çocuktan hoşlandığımı filan eprisi sürekli dönüyordu hatta. Ama arkadaşım çocukla konuşmaya başlamış (tahminlerimce başlatan arkadaşım)sizce davet edildiğim yere gitmeli miyim? Sinirlerim bozuldu, çok mutsuzum. Ya da arkadaşımla bunu konuşmalı mıyım ne yapacağımı şaşırdım. Fazla saf şu süslünüze bir yardım lütfen.

16 temmuz 2019 14:48

2. Bence gitme. Hatta biraz soğuk davran arkadaslarina. Bozulduğunu anlasinlar. Ayıp bence yani. Tamam sevgiliyi elinden almakla bir değil bu durum ama yine iyi niyetli bir durum değil yaptıkları

16 temmuz 2019 14:49

3. Gidin ya da gitmeyin diyemem ama arkadaşlarınızın gitmediğinizde ya flörtünü başkası aldı ondan bozuldu diyip dertleneceğini sanmıyorum, meydan bana kaldı bile diyebilir. Öyle yapan birisi niye üzülsün ki?

16 temmuz 2019 14:52

4. 26 yaşındayım benim de başıma çok kez geldi. Artık bende iyi niyetli bir durum olduğunu düşünmüyorum. İçinden ne geliyorsa onu yap. Gitmek istiyorsan git

16 temmuz 2019 14:53

5. niye gitmeyesinizki, gidin, çocuğu tanımaya çalışın. arkadaşınız sandığınız kişi o kişiye hamle yapmış olabilir. belki çocukla sohbet ettiğinizde kendi tarafınıza çekersiniz.

16 temmuz 2019 15:02

6. Sanırım gitmeyip ve mesafeli davranıp bozulduğumun nedenini anlamalarını sağlayacağım.

Ama bir yanım da diyor ki acaba mücadeleci mi davransan?

Niye arkadaş olduğum insanlara hep iyi niyetli yaklaştığımdan. Herkesi kendim gibi görmemden kaynaklı.

16 temmuz 2019 15:11

7. Cevaplarınız için çok teşekkür ederim.

16 temmuz 2019 15:12

8. Git ve yürü çocuğa. Biraz da o kudursun. Allah böyle arkadaşı uzak tutsun ya bu nedir? Kendi arkadaş çevremde genelde hepimiz flört olaylarında herkes bilir. Özellikle yürümesin başkası diye.

16 temmuz 2019 15:17

9. beni dinleyin gidin. sonra ah niye gitmedim dersin. alındığını belli etsen ne olacak o kız anlayacak mı? anlamıyacak. anlasa bile, bunu yapan insan dostane olsa bunu yapmaz. bence şansınızı deneyin,geri adım atmayın, insanlara çok güvenmeyin. çocukla bir bağ kurmaya çalışın.

16 temmuz 2019 15:23

10. sizin içinize kapanıklığınızın ağır kanlı davranmanızın sorumlusu flörtünüz veya arkadaşınız değil. benim de arkadaşım böyleydi ve ben kimden hoşlandığını anlayamıyordum bile. adım atmıyordu bişey yapmıyordu sohbet muhabbet yoktu. bu kadar dümdüz olursanız kaybetmeye mahkum olursunuz. gitmemek çok pasif agresif bir tavır. gidin eğlenin sohbet edin çocuğu kendi tarafınıza çekin. başkalarına kızmak yerine kendinizi değiştirin derim.

16 temmuz 2019 15:24