arkadaşlar çok soru açıldı gerçekten 25 ten sonra?

çirkinleştiniz mi ben 27 yim ama önceki halim gibi güzel miyim bilmiyorum ya sanki eskiden daha güzeldim

1. Ben de 27 yim eskiden daha güzeldim en azından cildim tertemizdi şimdi lekeden akneden geçilmiyor stresten kist oluştu saçlarım beyazlayip döküldü stres insanın anasını ağlatıyor

2 temmuz 2023 22:17

2. çirkinleşmedim 29'um 25'te nasıl gözüküyosam aynı öyle gözüküyorum ya. hatta doğru saç modelini ve stili bulduğum için şu an bir tık daha güzel olabilirim. yaşlanmaya karşı alnıma botoks yaptırdım sadece o da geleceğe yatırım olsun diye.

2 temmuz 2023 22:17

3. off ekşici troll erkekler gibi. hee 25ten sonra karılar çöküyor koca falan bulunmaz mazallah. erkekler beğenmez. hemen 20lerde evlenin salak gibi. sinir ettiniz insanı.

2 temmuz 2023 22:20

4. bence yok öyle bi şey.

geçen bi kuzenimi gördüm 28 yaşında, 20 yaşındaki halinden daha güzeldi çünkü kız parayı buldu giyinmeyi makyaj yapmayı kendine yakışanı öğrendi.

türkiyede zaten 25 yaşına kadar öğrenci oluyor insanlar ne ara giyinip süslenecek para mı var.

2 temmuz 2023 22:22

5. Enn güzel yaşım 29 yaşımdı, (31 yaşındayım şu an) bebek gibiydim 29da. 20lerimde olduğuma bile inanmazlardı gerçekten 18 yaşında duruyordum. Bir şey oldu 1 yıl içinde çöktüm, sebebini anlamak için buraya çeşit çeşit sorular açtım bulamadım, keşke hep birlikte oturup bunları tartışsak

2 temmuz 2023 22:25

6. 25 ten sonra güzelleştim. Yanaklarım zayıfladı, elmacık kemiklerine ortaya çıktı, sivilcelerim geçti, cildim güzelleşti, doğru makyaj ve tarzımı buldum. 20 lı yaşların başlarında daha çirkindim

2 temmuz 2023 22:30

7. aksine 25imden sonra daha güzelleştim, doğru beslenmeye başladım saçımı makyajımı nasıl giyineceğimi öğrendim çok daha iyi hissediyorum

2 temmuz 2023 22:31

8. OFFFF HAYIR

2 temmuz 2023 22:39

9. 28 yaşındayım son 2 senedir kendimi en güzel hissettiğim dönemdeyim ki çevremden de güzelleştin iltifatları alıyorum. Yüzüme işlem yaptırmadım ama tarzım oturdu, daha kendime yakışan makyaj yapmaya başladım besleme konusunda daha bilinçliyim. 20lerin başında kendiöi hiç güzel hissetmiyordum hatta fotoğraflarıma bakmak dahi istemiyorum

2 temmuz 2023 22:40

10. yok lan manyak mısın