arkadaşlar biliyorsunuz pegasus'ta koltuk seçimi için para ödemek istemiyorsunuz check in yapmak için girip çıkarsak atanan koltuklar ?

degisiyordu. (gizlinot: başkası check in yaptığı için.) thy'de böyle bir olay var mı? otomatik atanan 1 kere atanıyor ve bitiyor mu olay acaba ?

1. Thy ye cevap veremiycem ama pegasusta artık öyle değil. Onaylayana kadar belli olmuyo koltuk.

10 ekim 2021 17:47

2. Thyde kendin seçebiliyordun ücretsiz.

10 ekim 2021 17:54

3. Teşekkürler susluler bu kadar kötü yazmaya rağmen anlamışsınız ya okudum şimdi utandım resmen ne biçim ifade etmişim.

Thy 2020 den beri ücretsiz değil süslü. (gizlinot: Yani ben 2020 den beri olduğuna eminim 2018 yılında da ücretsizdi dediğiniz gibi. Bu uygulama 2019 veya 2020 de başlamış olmalı maalesef.)

10 ekim 2021 19:34

4. pegasus göstermiyor bile artık. havaalanında yaparsan da rica etsen bile değiştirmiyor sisteminkini. rezil ettiler her şeyi bir koltuk seçiyorduk ona da para diye ölüyorlar artık. thy de benzerdir, şimdi değilse de yakında olur

10 ekim 2021 19:34

5. Pegasus göstermiyor mu bile artık 😳 resmen 2020 temmuzdan beri kullanmadım ucak neler olmuş ya. Eskiden pegasusta sisteme girer çıkar güzel koltuk alırdık en azından.

10 ekim 2021 19:37

6. yeni oldu zaten ss, birkaç ay öncesindeki uçuşumda gösteriyordu hatta birkaç denemeyle cam kenarı almıştım. en son uçuşumda rica ettim pencere kenarı, eğer olmazsa koridor diye görevli artık manuel değiştiremiyoruz dedi. en arkada b geldi :d

10 ekim 2021 19:41

7. bu yaz annemle yurtdışı uçuşumuz var pgs acaba rica etsek check inde koltukları yanyana ayarlayamazlar mı

11 ekim 2021 10:20

8. Anonim 5, ben thy den iki kişilik bilet alıp online check inini de yine aynı anda yaptım. Yanana koltuk verdi mantıklı olarak.

İnşallah pegasus'ta böyledir.

11 ekim 2021 14:17